Edelfiguranten (m/v, 25-50jr) voor trainingvideo's 9 sept.

33a Collective is een collectief van op elkaar ingespeelde filmmakers die hun kennis en kunnen op het gebied van film en storytelling inzetten voor het steeds groter wordende klantenbestand. 

Komende week hebben we bij een klant in Goes een shoot en hiervoor zoek ik nog enkele edelfiguranten voor een half dagje werk. Het gaat om een aantal trainingsvideo's waarvan elk script op 1 a4tje past. Sommige rollen hebben 1 of 2 zinnen tekst.

Type
professionele productie / lowbudget

Lokatie
Goes

Omschrijving
We zoeken drie edelfiguranten m/v van tussen de 25-50 jaar die vaker aan soortgelijke shoots hebben meegewerkt en aanwijzingen van de regisseur kunnen opvolgen. Het bewust zijn van lichaamstaal en het kunnen aannemen van verschillende soorten mimiek zijn eigenschappen die we zoeken voor deze rollen. 

Periode
We hebben de scripts zo opgedeeld dat we 1 edelfigurant een hele dag nodig hebben, en twee edelfiguranten een halve dag. De shoot is op vrijdag 9 september in Goes, Zeeland. De vroege shift zal daar om 09.00 uur aanwezig moeten zijn. De late shift na de lunch. 

Wat bieden wij?
150 euro voor de edelfiguranten die een halve dag komen en 300 euro voor de edelfigurant die er een hele dag bij is. Dit is inclusief reiskosten, maar we zorgen wel dat er eten en drinken is. 

Uitbetalen via facturatie of payroll/verloningsbedrijf heeft onze voorkeur. 

Reageren / meer informatie
We willen uiterlijk onze selectie woensdag 7 september vast hebben staan. Het liefst skypen ik en de regisseur nog even met je a.s. dinsdag of woensdag om een indruk van je te krijgen en voor verdere tekst en uitleg.

Lijkt dit je wat? Ben je beschikbaar op vrijdag 9 september en je vind de gang naar Goes geen probleem? Stuur dan je CV + een recente foto op. Als je nog bonusmateriaal hebt in de vorm van video dan zien we dat uiteraard graag van je.

Je kan je bericht richten aan Julian Willemsen
julian@33acollective.com

Reacties

Populaire posts van deze blog

RTL 4 zoekt Kinderen

Intertoys figuratie gezocht!

GEZOCHT: 30 jarige native english sprekende acteur