donderdag 8 september 2016

GEZOCHT: 12/13 jarige acteur met androgyn uiterlijk

Binnenkort studeren wij af aan de Nederlandse Filmacademie met een korte ficitiefilm over een jongen die zich van binnen eigenlijk een meisje voelt. De film focust op de persoonlijke impact van dit gegeven, in plaats van de maatschappelijke of medische kant er van.
Voor deze film zullen we nu eerst een teaser draaien die veelvuldig ingezet zal worden voor de promotie en financiering van de film. De teaser zal een korte scene zijn die een beeld geeft van hoe de film uiteindelijk zal worden.

Type
studentenproductie

Lokatie
Amsterdam

Omschrijving
We zijn op zoek naar een 12/13 jarige acteur met androgyn uiterlijk en een goede dosis zelfvertrouwen om de hoofdrol in deze teaser te vertolken 

Periode
De teaser zal opgenomen worden in het weekend van 10/11 september a.s. in omgeving Amsterdam. 

Wat bieden wij?
Een waardevolle acteerervaring op een filmset. Een credit op de aftiteling van de film en lekkere catering op de set. 

Reageren / meer informatie
Geinteresseerd? Stuur dan uiterlijk 4 september een e-mail naar liora.notoadikusumo@student.ahk.nl . Vermeld in deze mail je naam, leeftijd en acteerervaring. Denk er ook aan een duidelijke recente foto van jezelf toe te voegen.

We zien je bericht graag tegemoet! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Video Clip Cymbaline

Wij maken een video clip voor de band Cymbaline. De muziek gaat over een meisje dat na de val van de Berlijnse muur de prostitutie in gaat. ...