(Jonge) acteurs gezocht voor nieuwe film 'Gretig'.

JF Films presenteert: Gretig. | Korte Film

JF Films is dringend op zoek naar verschillende acteurs voor de nieuwe film Gretig. De film zal aankomende oktober/november geschoten worden in Arnhem.

De film Gretig gaat over een 17-jarige jongen (Otman) dat uit een redelijk arm gezin komt. Otman wilt erg graag studeren, hij wilt namelijk advocaat worden. De schoolboeken voor deze opleiding kan hij niet betalen waardoor hij de lessen volgt met kopieën van de boeken van zijn vriend Adil (18). Dit gaat op korte termijn goed, totdat hij de verkeerde klasgenoot leert kennen: Reymond (19). Reymond heeft een criminele achtergrond, en staat bekend om de snelle manieren van geld maken. Breed heeft Otman het niet waardoor hij makkelijk beïnvloedbaar is. En raad het maar: in no-time loopt Otman op het verkeerde pad. In plaats van dat Ottie advocaat word, zal hij dringend een advocaat nodig hebben..

Type
semi-professionele productie

Lokatie
Arnhem

Omschrijving
Voor de film zijn we op zoek naar acteurs voor de volgende rollen:

Otman (Ottie) Tahiri 
Otman (18) is een geboren en getogen Arnhemmer, wonend in de wijk Presikhaaf. Zijn ouders zijn in Marokko geboren. Otman speelt de hoofdrol in de film. Hij wilt graag advocaat worden, maar dit lukt hem niet door een verkeerde ontmoeting..


Adil (Riessie) Idrissi
Adil (19) is de beste vriend van Otman. Sinds de kleuterschool gaan ze al met elkaar om. Ook Adil is geboren en getogen in Arnhem, en woont in Presikhaaf. Hij woont slechts enkele straten verderop van Otman. 

Reymond Panka
Reymond (18) is niet geboren en getogen in Arnhem. Hij woont er nu een jaar. Voorheen woonde hij in Rotterdam. Reymond is van Surinaamse afkomst. Ook hij is een vriend van Otman en Adil. Dit is niet lang. Want al snel blijkt dat Reymond op heel iets anders is gefocust dan studie..

Leandro Williams 
Leandro (20) is een vriend van Reymond. Leandro is een zware jongen, met een strafblad van enkele pagina's vol.

Yusuf Özcan
Yusuf (19) is een oude vriend van Adil en Ottie. Hij is van Turkse komaf en ging in het verleden vaak met ze om.

Mohammed (12)
Mohammed is de broertje van Otman. 

Periode
oktober/november 

Wat bieden wij?
We bieden ruimte om ervaring op te doen en de portfolio te vullen. En zonder twijfels natuurlijk een gezellige periode! 

Reageren / meer informatie
www.jffilms.tk | jffilmsnl@gmail.com | Instagram: @jffilms.nl | Facebook: JF Films 

Reacties

Populaire posts van deze blog

RTL 4 zoekt Kinderen

Intertoys figuratie gezocht!

GEZOCHT: 30 jarige native english sprekende acteur