donderdag 8 september 2016

Jonge ervaren vloggers gezocht

Begin november 2016 word er een week van de levensmiddelenindustrie georganiseerd in 3 delen van Nederland. Fabrieken ontvangen in deze week jongeren (vmbo) om hen de fabrieken te laten zien. Iedereen kent de buitenkant, maar niemand weet wat er binnen afspeelt. Van deze gastbezoeken willen we vlogs laten maken door jonge, enthousiaste mensen, zodat deze kunnen worden gebruikt om een breder publiek te bereiken.
We willen in die week graag 3 vlogs per regio, totaal 9 stuks laten maken. Voorafgaand deze week willen we 2 vlogs laten maken waarin er verslag wordt gedaan van een exclusief bezoek aan een fabriek in combinatie met interviews met mensen uit de fabriek.

de vlogs worden geplaatst op Facebook en een speciale website.

Type
studentenproductie

Lokatie
Friesland, Wageningen en Rotterdam

Omschrijving
In totaal 6 jonge, enthousiaste mensen die het leuk vinden een vlog te maken en dit ook kunnen. 
We zijn op zoek naar 2 mensen per regio dat de week wordt georganiseerd. Dus 2 in regio Rotterdam, 2 in friesland en 2 in regio wageningen. Daarnaast zoeken we uit deze groep 1 of 2 personen die vooraf 1 a 2 vlogs willen maken. 

Periode
In de week van 7 - 11 november 

Wat bieden wij?
Naast reiskosten kunnen we een vergoeding bieden van €100,- per vlog. 

Reageren / meer informatie
mail naar: ike@keesie.nl
Wil je je aanmelden als vlogger, stuur dan een linkje naar een relevante video van jezelf mee. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Video Clip Cymbaline

Wij maken een video clip voor de band Cymbaline. De muziek gaat over een meisje dat na de val van de Berlijnse muur de prostitutie in gaat. ...