donderdag 8 september 2016

Tieners gezocht voor teaser Nederlandse Filmacademie

Binnenkort studeren wij af aan de Nederlandse Filmacademie met een korte ficitiefilm over een jongen die zich van binnen eigenlijk een meisje voelt. De film focust op de persoonlijke impact van dit gegeven, in plaats van de maatschappelijke of medische kant er van.
Voor deze film zullen we nu eerst een teaser draaien die veelvuldig ingezet zal worden voor de promotie en financiering van de film. De teaser zal een korte scene zijn die een beeld geeft van hoe de film uiteindelijk zal worden.

Type
studentenproductie

Lokatie
Amsterdam

Omschrijving
We zijn op zoek naar jongens en meiden, idealiter tussen de 12 en 15 jaar, die de klasgenootjes van het hoofdpersonage willen spelen in deze korte teaser. 

Periode
De draaidag zal plaatsvinden op zaterdag 10 en/of zondag 11 september a.s. 

Wat bieden wij?
Een leuke en waardevolle ervaring met acteren op een filmset. Een credit op de aftiteling van de film en lekkere catering op de set. 

Reageren / meer informatie
Geinteresseerd? Stuur dan zo snel mogelijk, maar uiterlijk donderdag 8 september een e-mail naar liora.notoadikusumo@student.ahk.nl . Vermeld in deze mail je naam, leeftijd voeg een duidelijke recente foto van jezelf toe te voegen. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

SKATERS 10/14 JAAR GEZOCHT

Voor mijn nieuwe korte art house film ben ik zoekende naar een jongens en meisjes van tussen de 10/14 jaar die goed kunnen skaten en wat act...