dinsdag 6 september 2016

Transluminescence zoekt twee actrices en een acteur

Voor de korte film Transluminescence zijn wij op zoek naar een acteur en een actrice binnen de leeftijd van 20 tot maximaal 35 jaar.
De korte film gaat over de scenes in de badkamer van een jonge vrouw die net samen is gaan wonen met haar vriend. Wat eerst een doodnormale badkamer lijkt te zijn, blijkt een ruimte waarin onrust heerst. De spiegelbeelden matchen niet met de werkelijkheid.
Om bepaalde effecten mogelijk te kunnen maken zijn we op zoek naar een actrice die niet alleen tussen 20 tot 35 jaar is, maar het liefst ook een tweelingzus heeft of iemand kent die qua uiterlijk veel op haar lijkt.
Voor de mannelijke rol zoeken we iemand die een liefhebbende vriend kan spelen die tegelijkertijd een onheilspellende ondertoon heeft.

Type
semi-professionele productie

Lokatie
Strijen

Omschrijving
We zoeken een actrice:
- tussen de 20 en 35
- het liefst met acteerervaring (geen must, wel een pré)
- met een tweelingzus of lookalike

We zoeken een acteur:
- tussen de 20 en 35
- het liefst met acteerervaring (geen must, wel een pré)

Na ontvangst van de aanmeldingen zullen wij één of (eventueel twee) castingsdag(en) organiseren. Hierover zul je via de mail meer informatie ontvangen.
Alhoewel wij aan de weg aan het timmeren zijn als filmmakers, zowel in letterlijke als figuurlijke zin, en verder proberen te komen, zijn we gezien het beperkte budget niet in staat om je uit te betalen. We hopen daarom juist acteurs en actrices aan te trekken die enthousiast zijn, die niet perse een enorm cv als acteur of actrice hoeven te hebben, maar juist ons helpen om een zo goed mogelijke film te maken, waarbij je zelf het maximale uit jezelf haalt, meehelpt om er samen een goed team van te maken, maar tevens openstaat voor kritiek, zoals wij ook open zullen staan voor kritiek op bijvoorbeeld het script. 

Meer informatie over de productie en eerdere New File Producties, zoals Zaak 32A kun je vinden op https://www.facebook.com/newfileproducties/?fref=ts of op https://www.voordekunst.nl/projecten/4815-transluminescence-korte-film-1. 

Periode
De exacte data zijn nog niet bekend, maar de draaiperiode zal drie volle weekenddagen beslaan (vrijdag tot en met zondag), naar verwachting eind oktober. 

Wat bieden wij?
- Naam in de credits en op IMDb
- Reiskostenvergoeding
- Catering op de set
- Mogelijkheid tot overnachting tussen de drie draaidagen 

Reageren / meer informatie
Interesse om mee te spelen als acteur/actrice? Neem contact op met newfileproducties@gmail.com! Wij kijken uit naar je reactie! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Video Clip Cymbaline

Wij maken een video clip voor de band Cymbaline. De muziek gaat over een meisje dat na de val van de Berlijnse muur de prostitutie in gaat. ...