zaterdag 11 februari 2017

Gezocht: Baby (12-18mnd) voor bioscoopfilm

De nieuwe oorlogsfilm Bankier van het verzet is de verfilming van het indrukwekkende verhaal van de Zaanse bankier Walraven (Wally) van Hall, die vanwege de oprichting van een ondergrondse bank in de Tweede Wereldoorlog bekend werd als ‘de bankier van het verzet’. Het verhaal van Van Hall is één van de meest indrukwekkende verzetsverhalen uit die periode. De hoofdrollen worden vervuld door Barry Atsma en Jacob Derwig.

Type
professionele productie

Lokatie
Diverse plaatsen in Nederland

Omschrijving
We zijn op zoek naar een blonde BABY (meisje) van 12 tot 18 maanden met KLEDINGMAAT 86. De baby zal de DOCHTER VAN DE HOOFDROLSPELER spelen. Het gaat dus om een leuke en grote figurantenrol.  

Periode
Het zal gaan om twee draaidagen. De draaiperiode staat gepland van eind februari tot begin mei. De exacte draaidagen zijn nog niet bekend.  

Wat bieden wij?
Wij bieden een ontzettend leuke ervaring op een professionele filmset, de catering en een vergoeding van €25 per opnamedag.  

Reageren / meer informatie
Wil jij je dochter Dan kan je een e-mail sturen naar FiguratieBankier@nlfilm.tv t.n.v. Esmee van Oijen of nog beter schrijf je (of je kind) direct in via de onderstaande link. 

https://pages.inthepicture.com/bankier 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

SKATERS 10/14 JAAR GEZOCHT

Voor mijn nieuwe korte art house film ben ik zoekende naar een jongens en meisjes van tussen de 10/14 jaar die goed kunnen skaten en wat act...