zaterdag 11 februari 2017

Gezocht! Drie acteurs (m/v) tussen 20 en 27 jaar

'Grootse Dingen' gaat over twee studenten die zich graag bezig willen houden met de grote en 'belangrijke' problemen op aarde en idealistische ideeën hebben om de wereld te verbeteren. Maar ondanks hun grote dromen vallen ze toch terug op de kleine triviale problemen van het alledaagse leven en maken ze zich onbewust toch druk om de kleine dingen.
Het wordt een tragikomische vertelling. Een verhaal met een duidelijke boodschap maar op een luchtige en droge manier verteld.

Synopsis: Isabelle en Louis zijn twee naïeve studenten die samen de wereld willen verbeteren en grote idealen hebben over alle problemen op aarde. Ze voeren actie maar met zeer weinig succes. Totdat ze opeens de voortvluchtige en mysterieuze Flip ontmoeten die hen wil helpen om een grote en risicovolle actie te ondernemen. Ze besluiten een kerncentrale stil te leggen, maar dit gaat niet geheel zonder gevolgen.

Productieteam: MOOW Films

Type
semi-professionele productie

Lokatie
Amsterdam

Omschrijving
We zoeken twee jongens tussen de 20 en 27 jaar ongeveer en een meisje van die leeftijd. 

Periode
Plusminus 6 draaidagen 
Eind April / midden Mei 

Wat bieden wij?
Werken met een ontzettend leuk en gedreven jong team met ervaring.
Samen een toffe short neerzetten.
Onkosten vergoeding en tegen betaling 

Reageren / meer informatie
Heb je interesse? Schroom niet en mail informatie + portfolio/cv naar:
katalin_fikkert@hotmail.com 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

SKATERS 10/14 JAAR GEZOCHT

Voor mijn nieuwe korte art house film ben ik zoekende naar een jongens en meisjes van tussen de 10/14 jaar die goed kunnen skaten en wat act...