dinsdag 9 januari 2018

ACTEUR 60+ GEZOCHT 29 & 30 JANUARI

Het is de bedoeling dat wij een aantal korte films gaan opnemen voor de stichting van vrijwilligers die werken op het SS Rotterdam. Deze films zullen gebruikt worden voor interne doeleinden voor de vrijwilligers om ze te trainen in etiquette, het is dus geen commerciële opdracht.

Type
professionele productie / lowbudget

Lokatie
Rotterdam

Omschrijving
We zoeken een ouder iemand (60+) die de rol van shiphost kan spelen. 

Periode
Het filmen vindt plaats op 29 en 30 januari. Het is de bedoeling dat je beide dagen beschikbaar bent, ook is het handig als je uit de buurt komt. 

Wat bieden wij?
Dit is een mooie kans om ervaring op te doen met een jong en gedreven team. We werken met z'n allen met een minimaal budget, wat we bieden is een vergoeding van 150,- euro, reiskostenvergoeding, een kijkje achter de schermen, en een smakelijke lunch. De films zullen intern ingezet worden, maar uiteraard krijg je het beeldmateriaal en stills toegestuurd om te kunnen gebruiken in je portfolio. 

Reageren / meer informatie
Stuur bij interesse een mailtje naar leonie@umwfilms.nl en vermeld je leeftijd, ervaring (indien van toepassing) en een recente foto. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Video Clip Cymbaline

Wij maken een video clip voor de band Cymbaline. De muziek gaat over een meisje dat na de val van de Berlijnse muur de prostitutie in gaat. ...