Acteurs en Actrices gevraagd voor de korte triller Cast Ring

Synopsis

Cast Ring

Het is nacht. In een bosvijver gooit iemand een gevulde plastic zak in het water. Even verschijnt het gezicht van een zwerver. De volgende ochtend jogt een jonge vrouw, Nicky, langs de vijver. Het borrelt in het water. Zij werkt bij de recherche en als ze op het bureau komt vertelt de commissaris dat er joggers worden vermist. Een jogger ziet in de vijver een hand boven het water uitsteken. De lijkschouwer vertelt aan de commissaris, dat van de gevonden slachtoffers het hart ontbreekt.
Een klein meisje wandelt in het bos. Ze gaat langs de vijver verder het bos in en verdwaald. Ze komt bij een bank waar de zwerver op zit. Hij begrijpt dat ze verdwaalt is en neemt haar bij de hand. Samen lopen ze terug. Als ze het bos uit komen, zien ze de moeder van het meisje in de verte staan. De zwerver gaat er snel vandoor en het meisje loopt naar haar moeder.
De commissaris zit achter zijn bureau en probeert een cast ring in elkaar te zetten. Het lukt hem niet. Nicky zit voor hem. Voor ze hier kwam werken, zat ze bij de commando’s en dus staat ze haar mannetje wel. Ze biedt aan om als lokvogel het bos in te gaan, om zo de dader te kunnen pakken. Met klem verbied de commissaris haar dit te doen. Hij wenst haar leven niet op het spel te zitten en het is ook nog eens verboden. Nicky begrijpt hem en vindt het ook een slecht idee. De burgemeester heeft een gesprek met de commissaris. Er is haast bij om de moordzaken op te lossen. Leeuwarden komt zo verkeerd op de kaart te staan. De commissaris komt bij het bureau van Nicky. Zij is er niet. Wel ligt er de cast ring. Zij heeft hem in elkaar gekregen. Hij begrijpt waar Nicky naar toe is en roept alle manschappen bijeen.
Nicky loopt in haar joggingpak door het bos. Steeds verder. Iemand met een bivakmuts op, die zich schuil houdt, ziet haar aankomen. Als Nicky op die plaats aangekomen is, krijgt ze een klap op haar hooft en verliest het bewustzijn. Nicky komt weer bij en merkt dat ze vastgebonden op een tafel ligt. Om de handen heeft ze handboeien die met een touw aan de muur vast zitten. Aan haar voeten voelt ze een ketting. Een man in een witte jas praat tegen haar. Hij vertelt dat hij de harten van de slachtoffers als donorharten verkoopt. De arts gaat verderop telefoneren, om te vertellen dat hij weer een hart beschikbaar heeft. Nicky weet het touw langs de handboeien los te krijgen, maar blijft liggen alsof ze nog vast zit. Als de arts zich over haar onderlichaam buigt, gaat ze met een ruk rechtop zitten en slaat de armen om zijn nek. Met al haar kracht houdt ze hem in de nekklem. Gewurgd laat ze hem op de grond vallen. Ze probeert haar voeten los te krijgen, maar dat lukt niet. De deur gaat open en de zwerver komt binnen. Hij ziet haar en verdwijnt weer, om daarna met een flex terug te komen. Terwijl de zwerver bezig is de ketting los te maken, opent de arts zijn ogen. De voeten van Nicky zijn los. De arts komt rochelend overeind en loopt naar hen toe. De zwerver duwt de flex in de hals van de arts. Hij grijpt naar zijn keel en zakt in elkaar. Als Nicky helemaal los is verlaat ze samen met de zwerver het vertrek. Zwijgend lopen ze hand in hand het bos in. In de verte komt de commissaris aanhollen. De zwerver gaat er snel vandoor en Nicky loopt verder naar de commissaris.

Type
semi-professionele productie

Lokatie
Friesland

Omschrijving
Rol Nicky vrouw tussen de 20 en 30 jaar
Commissaris man ongeveer 40 jaar
burgemeester man 50 jaar
zwerver man 60 jaar
Arts man 50 jaar
wat joggers vrouwen en mannen tussen de 18 en 30 jaar 

Periode
Maart 

Wat bieden wij?
Wij hebben geen budget wij maken met een vrienden clubje deze film.
dus is het handig dat je uit Friesland komt we kunnen geen reiskosten vergoeden.
wel bieden we je hele leuke draaidagen en de film doet mee aan verschillende filmfestivals. 

Reageren / meer informatie
Stuur een mail met foto naar hvdbrug@planet.nl 

Reacties

Populaire posts van deze blog

RTL 4 zoekt Kinderen

Intertoys figuratie gezocht!

GEZOCHT: 30 jarige native english sprekende acteur