ACTEURS GEZOCHT JURISTEN VIDEO

In samenwerking met Brunel werkt Magenta Films aan de productie van een cinematografische "Legal video". Het doel van de video is om juristen aan te trekken voor het bedrijf. Het wordt een korte online video van ca. 2 minuten waarin we een junior en een senior jurist volgen in werk en privé (o.a. sport scenes). De locaties zijn de stad Den Haag en ons Brunel kantoor in Rotterdam. Het wordt een inspiratie video waar geen script bij komt kijken; het gaat puur en alleen om beeld. Er komt een voice-over die zal inspelen op de drijfveren van de juristen.

Type
professionele productie

Lokatie
Den Haag

Omschrijving
• 1 man tussen 25-30 jaar: sportief, 'jurist-uiterlijk'
• 1 man tussen 35 - 45 jaar: klassiek uiterlijk, sportief
• Client actrice: een vrouw tussen de 45 – 60 jaar.

De acteurs moeten een eigen pak en sport outfit hebben. 

Periode
Het gaat om woensdag 24 en donderdag 25 januari. Mogelijk ben je niet voor beide dagen nodig en exacte tijden worden dichter naar de draaidagen gecommuniceerd. 

Wat bieden wij?
Een professionele opdracht met vergoeding: vermeld in het contact jouw dagprijs en eventuele prijs voor pak/sportoutfit. 

Reageren / meer informatie
Denk je dat jij de juiste fit bent voor onze video? Stuur dan een mailtje naar roxanne@magenta-films.com met daarin jouw beschikbaarheid, dagprijs, portfolio en welke sport/hobby je eventueel beoefent. 

Reacties

Populaire posts van deze blog

RTL 4 zoekt Kinderen

Intertoys figuratie gezocht!

Figuranten social video 20-30jr / Extras for social video