woensdag 3 januari 2018

Actrice voor komische Short-Film

Het is het meest irritante woord van 2017; Genderneutraliteit. Laat deze film een onderstreping en nuance daarvan zijn. Het verhaal is kort maar krachtig en speelt zich in één ruimte af; een openbaar genderneutraal toilet. Dit toilet was voorheen een mannen-wc, dit veroorzaakt een grappig misverstand met een onderliggende boodschap. Je speelt Vera. een studente tussen de 18-25 jaar.

Type
studentenproductie

Lokatie
Utrecht

Omschrijving
Een (jonge)dame die niet al te vrouwelijk over hoeft te komen, je hoeft zeker niet op een man te lijken maar kan je als als eentje gedragen. 

Periode
10-01-2018 of 11-01-2018 

Wat bieden wij?
Ervaring met leerlingen van de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht en een hele gezellige middag. Wij zorgen voor catering en een onkostenvergoeding. Het eindproduct (waar ook je naam in vermeld zal staan) kan je naar gelieve opnemen in je portfolio. Als dit nodig is schrijven wij graag een beoordeling en aanbeveling voor andere filmmakers of opleidingen. 

Reageren / meer informatie
Reageren kan via de site of de schoolmail, dat is victor.slijkhuis@student.hku.nl

Graag reageren met één of meerdere foto's, eventueel een portfolio en een korte motivatie voor deze opdracht.

Als je interesse hebt, vraag direct naar het script, dit zorgt voor duidelijkheid bij beide kampen 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Video Clip Cymbaline

Wij maken een video clip voor de band Cymbaline. De muziek gaat over een meisje dat na de val van de Berlijnse muur de prostitutie in gaat. ...