donderdag 4 januari 2018

Presentator gezocht YouTube kanaal Actualiteit JongerenWat vinden jongeren leuk en interessant? Hoe kan je groeien als persoon? Wij zijn ProjectEGO en we zoeken jou!
Iedere week hebben we een nieuwe video online, deze staan in het teken van actualiteiten. Naast dat we naar de meningen van mensen op straat vragen, halen we er een expert bij die een reactie geeft op deze trends. Ook voeren we nog een challenge uit om zichtbaar te maken wat deze trends betekenen.

Momenteel maken wij dit YouTube kanaal met z'n tweeën; Diede (20) en Sander (22). Momenteel zijn wij bezig met het aanpassen van ons format. Je zal dus mee mogen denken over hoe het programma er uit zal komen te zien.

Bekijk onze video: https://www.youtube.com/watch?v=xp3LKGQHrQ8

Type
studentenproductie

Lokatie
Breda

Omschrijving
Je zal zowel interviews afnemen als challenges uitvoeren. Achter de schermen zal je ook meehelpen met de video’s te maken. Bijvoorbeeld meedenken met ideeën en het filmen van video’s. Je kan ook helpen met monteren.

Wij zijn opzoek naar een veelzijdige presentator of presentatrice die open staat om nieuwe dingen te leren. 

Periode
Het gaat om een doorlopend project. We zullen waarschijnlijk 2 opname dagen per maand hebben. De tijden en dagen zijn in overleg. Wij zijn erg gepassioneerd in presenteren, video's maken en onderzoeken. Maar daarnaast is het ook het doel om geld te genereren met de video's op (langere) termijn. 

Wat bieden wij?
Wij bieden een gemotiveerd team waarin je veel ervaring op kan doen in:
-Presenteren
-Interviewen en mensen aanspreken op straat
-onderzoek doen
-experts vinden, contact opnemen, en interviewen
-Challenges uitvoeren (acteren & uit je comfortzone komen)
-Filmen en monteren 

Reageren / meer informatie
Ben je enthousiast geworden? Dan heten we je van harte welkom in ons team! Stuur je motivatie naar: project-ego@hotmail.com en dan laten we van ons horen!
We filmen in de buurt van Breda. Draaidagen in overleg. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Video Clip Cymbaline

Wij maken een video clip voor de band Cymbaline. De muziek gaat over een meisje dat na de val van de Berlijnse muur de prostitutie in gaat. ...