vrijdag 1 juni 2018

Jonge actrice (V 14/19) gezocht voor korte film

Voor een productie van de magisch realistische korte film ‘Zwembadhaar’ zijn wij op zoek naar een vrouwelijke acteur voor een hoofdrol.

SYNOPSIS
Zwembadhaar gaat over een jongen die alleen woont in een heel groot huis. En omdat iedereen in de buurt van alles van hem wilt, sluit hij iedereen buiten. Totdat er op een dag een meisje bij hem verschijnt die hem op een andere wijze benadert. Dit verandert Marvins leven voorgoed.

Type
professionele productie / lowbudget

Lokatie
West-Brabant

Omschrijving
Laura is een spontane jonge meid van ongeveer 16 jaar oud. Ze wilt graag komen zwemmen bij Marvin, een mysterieuze jongen waar ze erg nieuwsgierig naar is. Ze draagt ook een groot geheim bij zich en probeert altijd het goede in mensen te zien. De actrice moet sterk zijn in expressie/mimiek. 

Periode
Opnamedagen zijn eind augustus/begin september 2018. De exacte data voor de opnames zijn nog niet duidelijk (in overleg met acteurs). Er worden twee draaidagen gepland op één locatie. 

Wat bieden wij?
Onkosten vergoeding/Eventueel betaling
Publicatie
Uitgebreide catering tijdens draaidagen
Werken met een professionele crew 

Reageren / meer informatie
Reageren / meer informatie
Heb je interesse? Stuur ons dan een mail naar zwembadhaar@gmail.com met je naam, leeftijd, woonplaats, telefoonnummer. Je krijgt dan z.s.m. een bevestiging (met uitnodiging) van ons per mail. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Video Clip Cymbaline

Wij maken een video clip voor de band Cymbaline. De muziek gaat over een meisje dat na de val van de Berlijnse muur de prostitutie in gaat. ...