vrijdag 1 juni 2018

VROUW VOOR SHORTFILM HKU

Het laatste blok van Audiovisual Media is aangebroken. Dat betekent dat ik als filmmaker dit blok zelf aan de gang mag met een super gave Shortfilm (fictie). Ik heb een script geschreven dat op 6 juni verfilmd gaat worden. Zin in? Meld je aan als je dan kan, en acteren echt leuk vindt!

Type
studentenproductie

Lokatie
Drunen

Omschrijving
Een (beginnende) actrice tussen de 18 en 25 jaar. Je speelt een normale meid van rond de 20 (Charlotte) en hebt geen uitzonderlijke karaktertrekken los van wat koppigheid en naïviteit. Er is een karakterdossier maar eigen invullingen waarom zij voor iets kiest of wat ze heeft meegemaakt kan de performance zeker ten goede doen. Je bent niet bang voor wat dialoog en een lange draaidag.

De shortfilm word in één dag opgenomen in de Drunense Duinen, een prachtig natuurgebied met bos, weide en duinen (duhh). Je bent beginnend acteur en hebt misschien al wat andere studentenfilms gedaan. 

Periode
Woensdag 6 juni 2018. 

Wat bieden wij?
Onkostenvergoeding tot 20 EUR, andere kosten worden vooraf besproken.

Je gaat een gezellige dag tegemoet met 3 filmstudenten + 2 acteurs.

Je mag het eindresultaat hebben en naar gelieve posten en delen via je eigen kanalen. 

Reageren / meer informatie
Je kan reageren via het filmpeople netwerk maar je kan ook een mail sturen naar victor.slijkhuis@outlook.com of een WhatsApp sturen (graag na eerste contact via de mail).

Ik zal direct het script even doorsturen terwijl de makers kijken naar je eventuele cv en foto's. Aanwezigheid en motivatie is een must, gezelligheid komt vanzelf. Tot snel!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Video Clip Cymbaline

Wij maken een video clip voor de band Cymbaline. De muziek gaat over een meisje dat na de val van de Berlijnse muur de prostitutie in gaat. ...