zondag 12 augustus 2018

GEZOCHT: MAN (30-35) EN VROUW (28-35)

Wij zijn op zoek naar een "stel" voor de campagnefotografie van MyWheels. Shootday is op 13 óf 14 september.
In de campagne creëren we settings van een stel op reis, onderweg naar een stranddag, of gewoonweg onderweg naar een familielid. Het gaat om een stel van rond de 30-35 jaar. Ze hebben een flinke vriendengroep en kunnen wel eens met hun neefjes of nichtjes op pad gaan. Het zijn opvallende types die in de grote stad wonen, en uitstapjes maken buiten de grote stad.

Type
professionele productie

Lokatie
n.t.b.

Omschrijving
*Ervaring is een pre*

We zoeken hiervoor een MAN met het profiel: (30-35). Hip, geen opgeschoren maar iets langer haar. Karikatuur in zijn mimiek. Een klein beetje een anti-held. De lolbroek. Levenslustig. Energiek. Blij-ei. Altijd in voor een lolletje. 
Hij is een Europese man om te zien, heeft wat langer goed verzorgd haar dat golft of krult. Een goede volle baardgroei, die netjes is bijgehouden. Zijn lach is vriendelijk en open en hij durft zich sullig op te stellen. Hij vindt het leuk om te reizen en loopt graag op blote voeten en sneakers. Een echte laid back uitstraling. Ook houdt hij van surfen maar hij is geen typische surf jongen om te zien.

En we zoeken een VROUW met het profiel: (28-35). Geen Hollandse achtergrond. Kroeshaar of Aziatisch sluik. Sterke vrouw. Geëmancipeerd. Iets serieuzer dan de man. Intelligent. Levenslustig. Houdt van avontuur.
Zij is een vrouw met een zachte liefdevolle lach, maar kan tegelijkertijd een super directe houding aannemen. Een echte aanpakker om te zien. Zij heeft de broek aan in de relatie maar is ook heel relaxt en loopt graag in afgesleten all-stars of vans. 

Periode
13 óf 14 september 2018 

Wat bieden wij?
Markconforme vergoeding, wij werken uitsluitend rechtenvrij. 

Reageren / meer informatie
Alleen als je je écht herkent in de omschrijving, kun je een e-mail sturen naar casting@afdelingbeeld.nl 
reacties via filmpeople/ filmvacatures worden niet in behandeling genomen. 

In de e-mail graag:
- voor- en achternaam;
- geboortedatum;
- woonplaats;
- mobielnummer en e-mailadres;
- MAX 4 castingfoto's. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

SKATERS 10/14 JAAR GEZOCHT

Voor mijn nieuwe korte art house film ben ik zoekende naar een jongens en meisjes van tussen de 10/14 jaar die goed kunnen skaten en wat act...