Moeder gezocht voor korte familiespeelfilm 'Dag Max'

Eind 2014 bracht Filmcollectief Chillground de korte familiespeelfilm 'Dag Mannetje'. In 2017 krijgt de Winterse film een Zomers vervolg: Dag Max. 

Dag Max vertelt opnieuw het verhaal van Max die dit keer met zijn ouders op vakantie gaat. Het is een verplichte vakantie en Max ziet enorm tegen het campingbezoek op. Maar dan ontmoet hij iemand die de hele vakantie op zijn kop zet..

Type
semi-professionele productie

Lokatie
Bergen op Zoom

Omschrijving
Voor een bijrol zijn we op zoek naar een actrice voor de rol van moeder (Jessica). Je moet geloofwaardig moeder van een 16-jarige dochter kunnen spelen. Jessica weet precies wat ze wil, is daarmee een tikkeltje egoistisch en draagt vooral zorg voor zichzelf. Ze valt op mannen met een belangrijke status en gooit graag haar charmes en uiterlijk in de strijd om voor elkaar te krijgen wat ze wil. 

Periode
De filmopnames zullen plaats vinden in de zomervakantie (tussen week 25 en 38). Voor deze rol gaat het dan om maximaal 5 draaidagen. 

Wat bieden wij?
Dag Max is een jonge vrijwilligersproductief met een enthousiast leergierig team. We streven naar een professionele filmset waar ook nieuwsgierigheid opgewekt kan worden. Zo zijn enkele rollen in de crew bezet door professionele vakmensen maar bieden we juist ook ruimte voor nieuwelingen. Een productie bij Chillground staat garant voor een fijn samenwerkingsverband waar we samen naar een mooi eindproduct streven. 

Reageren / meer informatie
Je kunt je uitsluitend aanmelden via auditie@chillground.nl. Vermeld hierbij de volgende informatie:

- Een korte motivatie voor de rol
- Je naam, leeftijd en lengte
- Een goede, recente foto van jezelf

Aanmelden kan tot en met woensdag 20 april. Hierna krijg je van ons bericht of je wordt uitgenodigd voor de auditiedag op zondag 1 mei in Bergen op Zoom. 

Reacties

Populaire posts van deze blog

RTL 4 zoekt Kinderen

Intertoys figuratie gezocht!

Figuranten social video 20-30jr / Extras for social video