ACTRICE (35-60 JR) GEZOCHT

ACTRICE GEZOCHT 35-60 JAAR VOOR KORTE STUDENTENFILM

Als hommage aan de fantastische regisseur Bruno Aveillan maken wij als Audiovisuele Media studenten aan de HKU de volgende film:

Het is het jaar 2100. Door het ‘hedonistisch imperatief’, een genetisch manipulatieprogramma, is het mogelijk geworden dat de mensheid zich altijd in een staat van opperst geluk bevindt. Lijden d.m.v. psychologische klachten als angst en depressie behoren tot het verleden.

Het laatste ‘lijdensgeval’ is dan ook een historische gebeurtenis; de verjaarde gogo danseres, Lola Bonita, die weigert om aan het programma deel te nemen. Ze hongert zich uit in een oud café, haar vroegere werkplek die failliet is gegaan.

De film is een symbolische weergave van deze ‘happening’. Lola wekt dansend een energie op die haar in haar greep houdt. Ze veroorzaakt haar eigen genot door middel van zelfbevrediging, maar uiteindelijk eist de climax zijn tol.

Type
studentenproductie

Lokatie
Utrecht

Omschrijving
We zoeken een actrice die deze gewaagde rol op zich durft te nemen. We moeten echter wel vermelden dat de film een erotische lading bevat. Lola zal uit wanhoop trachten zichzelf te bevredigen. Dit word echter subtiel en teder gevisualiseerd. Geen geslachtsdelen in beeld dus. 

Periode
Er zal één draaidag zijn in mei waarvan de exacte datum nog word bepaald. 

Wat bieden wij?
Er is helaas geen budget maar wel reiskostenvergoeding! Het word een fantastische korte film van een getalenteerde aankomend regisseur. Als u een idee wilt hebben van de film, is deze commercial van Bruno Aveillan een goed voorbeeld: https://www.youtube.com/watch?v=JG29SILzy70 

Reageren / meer informatie
Bent u geïnteresseerd? Dan kunt u een mail sturen met headshot naar:meggygerritsen@gmail.com 

Reacties

Populaire posts van deze blog

RTL 4 zoekt Kinderen

Intertoys figuratie gezocht!

GEZOCHT: 30 jarige native english sprekende acteur