(video)Model gezocht, opkomend beauty merk

Voor een nieuw beauty product zijn wij op zoek naar een model die een korte video kan maken van een halve minuut tot 2 minuten. Wij werken samen met een van de bekendste nieuwe beauty producten van het moment. Het betreft een innovatief huidverzorgingsapparaat en zal ook waarschijnlijk vaak bekeken worden d.m.v. social media marketing. We zijn opzoek naar iemand die een passie heeft voor beauty en goed kan spreken voor de camera.

Type
semi-professionele productie

Lokatie
In omgeving Eindhoven of vanuit huis

Omschrijving
Wij zijn op zoek naar een vrouwelijk model met een passie voor beauty en goed communicatief is.
In de video ga jij een klein stukje vertellen over de werking van het apparaat en je maakt duidelijk hoe het werkt. Goed kunnen spreken voor een camera is dus erg belangrijk. 

Periode
Wanneer je in de buurt van Eindhoven woont kunnen wij een locatie verzorgen, mocht je buiten de regio wonen dan kunnen wij het beauty item naar je opsturen zodat jij het thuis binnen enkele minuten kan opnemen. 
Spontane uitstraling
Communicatief vaardig
Kan de Nederlandse taal goed beheren
Heeft passie voor beauty en vindt het leuk om hierover te vertellen 

Wat bieden wij?
Wij bieden jou een unieke kans om het gezicht te worden van een modieuze opkomende beauty trend. Het is een leuk project waar jij je eigen invulling aan kan geven kost slechts weinig van je tijd.
Omdat het om een start-up gaat bieden wij slechts een marktconform uurloon aan of eventueel het product zelf t.w.v. €139,95. Mocht het goed gaan lopen dan willen wij jou de volgende keer uitnodigen voor het maken van een professionele video tegen de juiste vergoeding. 

Reageren / meer informatie
Lijkt het jou leuk om in onze video te spelen? Wie weet wordt jou video dadelijk miljoenen keren bekeken en huren wij jou ook in voor meerdere klussen. Laat ons dan iets weten zodat wij z.s.m. contact met jou op kunnen nemen

Graag een aantal foto's meesturen met de mail (minimaal 3)
Of een link naar een social media kanaal 

Reacties

Populaire posts van deze blog

RTL 4 zoekt Kinderen

Intertoys figuratie gezocht!

GEZOCHT: 30 jarige native english sprekende acteur