zaterdag 20 augustus 2016

Ervaren acteur (jongen 18 jaar) gezocht

Voor het Nederlands Openlucht Museum gaan wij een tweetal films opnemen die de verschillende standpunten die mensen innamen tijdens de Tweede Wereldoorlog laten zien. De opnames zijn in onze greenscreenstudio.

Type
professionele productie

Lokatie
Ede

Omschrijving
Een ervaren jonge speler van rond de 18 jaar oud. Hij heeft een goeie tekstbehandeling en geen accent. Ook is het hebben van een beugel helaas uitgesloten. 

Periode
De opnames duren een dagdeel en staan ingepland op maandag 29 augustus. Graag alleen reageren als je deze dag beschikbaar bent. 

Wat bieden wij?
Een marktconform vergoeding, hierover kunnen we mailen. Daarnaast vergoeden wij ook de reiskosten van en naar Ede. 

Reageren / meer informatie
Ben je een ervaren jongen van rond de 18 en kun je maandag 29 augustus? Mail dan je maten (kleding, schoen en lengte) en een castingfilmpje naar: casting@redrumbureau.com.

In het castingfilmpje stel jij jezelf even snel kort voor. Daarna speel je de volgende zinnen zo naturel en eigen mogelijk: 

"Ze stonden gisterochtend al fietsers te controleren… Het wordt tijd dat er eens een andere wind gaat waaien in Nederland. We zouden een voorbeeld kunnen nemen aan de Duitsers".

Indien wij interesse hebben nemen we gelijk contact met je op. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Video Clip Cymbaline

Wij maken een video clip voor de band Cymbaline. De muziek gaat over een meisje dat na de val van de Berlijnse muur de prostitutie in gaat. ...