Getinte/donkere man gezocht voor promotievideo

Voor de Oratorische Vereniging Boreas maakt een team van studenten een promotievideo om nieuwe leden te werven en het doel van de vereniging uit te dragen. In een meeslepende toer door het verenigingshuis worden de basiswaarden van de vereniging uiteengezet; creativiteit, studentikoosheid en ondernemerschap.

Type
studentenproductie

Lokatie
Amsterdam

Omschrijving
De video start met een introductie van Amsterdam, de stad van Boreas. In deze introductie worden verschillende Amsterdamse iconen neergezet, hieronder valt ook de typische rasta die je in iconografie van Amsterdamse souvenirwinkels en coffeeshops veel terugziet. Het hoofd van de vereniging loopt langs deze iconen en begroet ze op een eigen manier om aan te geven dat de leden van boreas onderdeel uitmaken van Amsterdam en de mensen die daar wonen. 

We zijn op zoek naar iemand die het leuk vindt om dit type herkenbaar neer te zetten in de video. Een donkere huidskleur en dreads zijn een pre, evenals het beschikken over passende kleding zoals een muts met de rasta kleuren. 

Periode
De opnamen zullen plaatsvinden in Amsterdam en omstreken, op 19 augustus. De opnamen zullen hooguit drie uur duren in de namiddag. 

Wat bieden wij?
Aangezien er geen budget beschikbaar is kunnen we helaas enkel reiskosten tot maximaal €10 vergoeden. Op de set zal er echter wel eten en drinken aanwezig zijn en de deelnemers zullen als blijk van dank een kleinigheidje ontvangen. 

Reageren / meer informatie
Lijkt het je leuk om een dagje op de set te staan met een groep enthousiaste studenten en samen met ons de vereniging onder de aandacht van de Amsterdamse student te brengen? 

Reacties

Populaire posts van deze blog

RTL 4 zoekt Kinderen

Intertoys figuratie gezocht!

GEZOCHT: 30 jarige native english sprekende acteur