zaterdag 20 augustus 2016

GEZOCHT VOOR:INFORMATIEVE VIDEO'S OVER SEKSUELE PROBLEMATIEK

We zoeken een acteur die in een stuk of 9 korte video’s (in totaal geschat op 12 á 20 minuten aan video) tips en informatie kan geven omtrent mannelijke seksuele problemen.

Hierbij zal ook het gezicht gekoppeld worden aan de schrijver van 2 ebooks en artikelen die het pseudoniem heeft geschreven. 

Deze video's hebben als einddoel om potentiële klanten meer vertrouwen te geven en dus de verkoop van de twee ebooks te verhogen.

De video’s worden aan mensen getoond via YouTube en/of Wistia en zullen geplaatst worden op 3 á 5 verschillende websites van ons.

Ook willen we foto’s maken om mogelijk te gebruiken op deze websites. Wij zullen de volledige rechten over deze video's en foto's bezitten.

Bij interesse hebben geven we ter informatie de domeinnamen, scripts, video voorbeelden en een contractvoorbeeld voor je.

Er komt geen naakt voor in de video, het zal een nette video zijn waarin je voor de camera tips geeft en verschillende zaken uitlegt.

Bij interesse graag een korte auditie.

Type
semi-professionele productie

Lokatie
Amsterdam

Omschrijving
Het karakter:
man
47
intellectueel
sympathiek
ABN sprekend
professioneel maar niet stijf
draagt trui of overhemd 

Periode
We verwachten dat het materiaal in één dag te schieten is. 

Wat bieden wij?
De vergoeding bedraagt 1000 euro (incl. btw) 

Reageren / meer informatie
info@senhuitgeverij.nl 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Video Clip Cymbaline

Wij maken een video clip voor de band Cymbaline. De muziek gaat over een meisje dat na de val van de Berlijnse muur de prostitutie in gaat. ...