Acteurs gezocht project ENG VPRO Jong

Voor een schoolproject zijn we gevraagd om voor het programma ENG van de VPRO Jong een short te maken. Deze short is een verfilming van het winnende griezelverhaal dat door een kind is geschreven als onderdeel van een schrijfwedstrijd rondom deze kinderserie. Onze short zal vervolgens worden vertoond op de website van VPRO. Wij zijn 3e jaars studenten van de Willem de Kooning Academy, Rotterdam, Audiovisueel Ontwerpen.

Hiervoor hebben wij acteurs nodig. Dit zal allemaal op korte termijn worden bevestigd. 19 Oktober zal het winnende verhaal bekend worden gemaakt, wordt het scenario de 21ste geleverd en zullen de draaidagen al op 26, 27 en 28 oktober plaats vinden.

Type
studentenproductie

Lokatie
-

Omschrijving
Voor de hoofdrol zijn wij opzoek naar kinderen. Omdat wij het verhaal pas de 19de te horen krijgen weten wij nog niet in welke leeftijdscategorie deze zal zitten en of het een meisje of jongen is. Daarom zijn wij opzoek naar verschillende leeftijden jongens en meisjes, dik, dun, verschillende achtergronden en lengtes. 

Hoofdrol speler meisje 6-13 jaar
Hoofdrol speler Jongen 6-13 jaar

Voor bijrollen willen wij alle mogelijkheden open laten voor de personages die wij vanaf 19 oktober nodig denken te hebben. Oud, jong, gespierd, dik, dun, klein, groot, verschillende achtergronden, vrouw, man, etc.

Rollen waarnaar wij opzoek zijn:
Vader
Moeder
Opa 
Oma
Zus(je)
Broer(tje)
Vriendje
Vriendinnetje
Tovenaar
Heks
Vampier
Buurman
Buurvrouw
Tante
Oom
Gespierde man
Dikke man
Mooie vrouw
Weerwolf
etc.

Houd rekening mee dat je deelname onder voorbehoudt is, omdat het verhaal pas de 19de aan ons wordt gegeven. Het kan dus zijn dat je een grote rol krijgt, een figurantenrol, of helaas geen. 

Periode
De draaidagen zullen op 26, 27 en 28 oktober plaats vinden 

Wat bieden wij?
Wij zijn opzoek naar acteurs met al aardig wat ervaring. nogmaals, wij zijn studenten en hebben een klein budget, daarom kunnen wij alleen een reisvergoeding en een lekkere lunch aanbieden. Dit is de kans om bekendheid te vergaren bij de VPRO en ga je de uitdaging aan om in een korte periode een short neer te zetten. 

Reageren / meer informatie
Ben je geïnteresseerd en lijkt het je wel spannend om alles in korte termijn te weten te komen? Stuur ons dan een berichtje naar wdka.vproproject@gmail.com VOOR 23 September. 5 Oktober zal de casting in Rotterdam plaats vinden tussen 13:00 +/- 18:00 (Overleg is mogelijk). Zorg er dan voor dat je erbij kan zijn! Wij zorgen dat u een planning ontvangt.

Met vriendelijke groet,
Denice Zwiers
Eduard Grob
Frederike Scheffer

wdka.vproproject@gmail.com 

Reacties

Populaire posts van deze blog

RTL 4 zoekt Kinderen

Intertoys figuratie gezocht!

GEZOCHT: 30 jarige native english sprekende acteur