Engelssprekende acteur 50+ gezocht

Wij zijn 10 media studenten van de NHTV in Breda en we hebben de opdracht gekregen om een webserie te maken. Wij zullen 3 afleveringen gaan maken, elk 3-4 minuten lang. Ons concept in het kort: Een talkshow host genaamd Dr. Pil zal het fictieve karakter Terry Trotter (uit de wereld van Harry Potter) interviewen over zijn leven als tovenaar. De presentator leidt het gesprek op een serieuze manier. Dialoog is van tevoren geschreven.

Type
studentenproductie

Lokatie
Breda (voorlopig)

Omschrijving
Voor onze productie zoeken wij een acteur om de rol van Dr. Pil te vervullen. Engels spreken is een must aangezien Harry Potter ook brits is. Qua speelleeftijd zoeken wij iemand van 45-55 jaar. 

Periode
We hebben nog geen specifieke datum in verband met de locaties maar we plannen om te gaan filmen rond eind september/begin oktober. 

Wat bieden wij?
Aangezien dit een studentenproductie is hebben wij helaas geen budget maar wij zijn bereid om de reiskosten te vergoeden indien nodig. Voor eten en drinken wordt uiteraard ook gezorgd. Verder bieden wij een enthousiast professioneel team van studenten. 

Reageren / meer informatie
Voor meer informatie kunt u ons altijd contacteren via contactpersoon Lisanne Kreling. Email: lisannekreling@hotmail.com. 

Reacties

Populaire posts van deze blog

RTL 4 zoekt Kinderen

Intertoys figuratie gezocht!

GEZOCHT: 30 jarige native english sprekende acteur