dinsdag 6 september 2016

Kortfilm Casper

De kortfilm gaat over een jongen genaamd Casper iedereen noemt hem Cas. Thuis wordt Casper mishandeld door zijn moeder, omdat zij alcoholist is. Zijn vader is erg veel weg voor zijn werk, want hij is een zakenman. 
Op school wordt Casper gepest, omdat er een foto is uitgelekt waar hij iemand op staat te zoenen van het zelfde geslacht. Casper is namelijk homoseksueel.
Meneer Van der Berg is de mentor van Casper en hij maakt zich erg veel zorgen om Casper, omdat hij denkt dat het thuis slecht gaat en zijn schoolprestaties zijn niet heel erg goed meer. Als meneer Van der Berg er naar vraagt, wordt Casper boos en rent hij het lokaal uit en gooit de deur achter zicht dicht. Meneer van der Berg wilt Casper achteraan, maar kan hem nergens meer vinden. 
Nadat Casper is weg gerent is die naar een bosachtig gebied gegaan. Er is daar een voetbalveldje en daar staan een groepje jongens te voetballen. Een van die jongens genaamd Kyle gaat naar Casper toe.
Hij zegt dat hij krassen en littekens op Casper zijn armen heeft gezien. Uiteindelijk wisselen ze nummers uit, na een gegeven moment begint Casper gevoelens te voelen voor Kyle, als hij dat zegt verteld Kyle dat hij al een vriendje heeft. Casper komt weer in een negatieve spiraal te recht en hij spreek Kyle een lange tijd nauwelijks. 
Op een dag stuurt Kyle dat hij naar de boom wilt gaan (de plek waar ze telkens afspraken) om met hem te praten. Als Kyle daar aan komt ziet hij een briefje met daarop een tekst die luid als volgt "I'm sorry, I can't handle it longer,''. Verder staat er in waar hij zichzelf heeft omgebracht door alles wat er is gebeurd in zijn leven. Kyle ziet Casper zijn tas met een afscheidsbrief.

Type
studentenproductie

Lokatie
Alphen aan den Rijn

Omschrijving
Casper 8/10 voor flashbacks. Goed emoties kunnen laten zien op beeld.
Kyle 14/16. Moet niet bang zijn om met een andere jongen te zoenen en/of handen vast te houden en moet nep kunnen huilen.
Danny (pesters Femke en Sam zijn besproken) 14/16. Femke en Danny hebben samen wat dus niet bang zijn om met elkaar te zoenen.
A. van der Berg (mentor) 30/40. 

Periode
Waarschijnlijk rond de herfstvakantie regio midden. Voor sommige ook iets daar voor. 

Wat bieden wij?
Een BBQ aan het einde van de laatste draaidagen.
Eten en drinken op de set.
Primaire van de film. 

Reageren / meer informatie
Voor meer informatie of om aan te melden mail naar: conchitavreeling@outlook.com.
Vermeld daarin:
Je naam
Welke rol
Foto's
Of je ervaring hebt 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Acteurs gezocht voor studentenproductie!

In Onschuldige moord (studentenfilm) vermoordt Olivia perongeluk haar buurman en moet met haar beste vriendin een oplossing zoeken om het li...