donderdag 8 september 2016

Peuter gezocht voor korte film

In Het Grandioze Falen keert de volledig mislukte Marcus (30) terug naar de stad waar
hij ooit veelbelovend was. Hij heeft besloten zijn leven een serieuze wending te geven, maar dan ontmoet hij zijn oude schoolvrienden: een stel dwaze plannenmakers die hem meeslepen in hun wereldje van krankzinnige ideeën, van de pot gerukte toekomstdromen en grandioze pogingen om iets te worden in deze wereld. Het is het portret van een groep aanklooiers in een stad vol probeersels en ambitieuze projecten. Een ode aan proberen en mislukken . Origineel, grappig, van de pot gerukt, maar ook heel ontroerend.

Type
studentenproductie

Lokatie
Wormer

Omschrijving
Voor de rol van Richard JR zijn we opzoek naar een jongetje tussen de 1 en 3 jaar oud, die het leuk zou vinden om een rolletje te spelen in een korte film. In de film moet het jongetje op de arm zitten van de actrice die zijn moeder speelt. Daarna wordt het kind doorgegeven aan ons hoofdpersonage, die er een tijdje op past. Op het einde geeft de hoofdrolspeler het jongetje weer af aan een andere actrice.

We zoeken een vrolijk kind die het leuk vindt om een dagje ervaring op te doen op de set en graag een portfolio wil opbouwen. 

Periode
01 Oktober 2016 

Wat bieden wij?
Reiskostenvergoeding, eten en drinken op de set, een set-ervaring, portfolio materiaal. 

Reageren / meer informatie
reageren kan via hetgrandiozefalen@gmail.com 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Video Clip Cymbaline

Wij maken een video clip voor de band Cymbaline. De muziek gaat over een meisje dat na de val van de Berlijnse muur de prostitutie in gaat. ...