Presentator (M) gezocht voor YouTube haarstyling video's

Voor ons YouTube kanaal MoquerHD zoeken wij een presentator. Wij maken haarstyling video's waarin modellen worden geknipt en gestyled. De presentator vertelt enthousiast over de kapsels, de producten, waarom we die gebruiken en kondigt de video's af. Teksten worden door ons aangeleverd.

Type
semi-professionele productie

Lokatie
Apeldoorn

Omschrijving
Wij zoeken een representatieve man met een goed kapsel tussen de 22 en 30 jaar oud. Presenteer ervaring en on camera experience is gewenst en een goede beheersing van de Engelse taal.
Werkzaamheden vinden plaats in Apeldoorn en het is ongeveer een halve dag werk. 

Periode
De datum moet gepland worden, maar dat zal vermoedelijk ergens in oktober of wellicht november plaatsvinden. Grote kans dat dit op een zondag zal plaatsvinden. 

Wat bieden wij?
Wij bieden een vergoeding van €100 euro ex btw inclusief buy out en rechten om de video's te gebruiken op sociale media. Reis/onkostenvergoeding met een maximum van €50.
In eerste instantie is het eenmalig, maar als de video's bevallen en het presenteerwerk, dan zou dit maandelijks plaats kunnen gaan vinden. 

Reageren / meer informatie
Wanneer je interesse hebt in deze opdracht, dan raden wij aan om een kleine video naar ons te sturen als een soort van auditie. Die kan je sturen naar Chris@moquer.nl 

Reacties

Populaire posts van deze blog

RTL 4 zoekt Kinderen

Intertoys figuratie gezocht!

GEZOCHT: 30 jarige native english sprekende acteur