The endurance life

Voor een project van de Willem de Kooning Academie te Rotterdam, maken wij voor de richting Audio-Visueel Ontwerpen een futuristische film. De film is n'et geen psy-fi: We scheppen in de film een toekomst die kritiek geeft op de huidige maatschappij, met als hoofdonderwerp duurzaamheid.

We stellen namelijk dat in de toekomst de aarde dusdanig vervuild is, dat men de klimaatverandering maar op 'e'en manier kan overleven; gedwongen duurzaamheid, onder het gezag van de overheid. Steden zullen zich in 1 gebouw bevinden en elke taak van de burger staat in het mom van het overleven van de mensheid.

Hoe ecologisch het ook klinkt, we zijn en blijven ontwerpers, en zullen daarom dit onderwerp in een geheel nieuw jasje steken. We werken op de meest prachtige locaties, en streven naar een perfecte vormgeving; deze film is niet saai, en vooral niet voor watjes!

Type
studentenproductie

Lokatie
Omgeving Rotterdam

Omschrijving
Voor dit project zoeken we een grote groep mensen (alle leeftijden), die mee willen werken door acteerwerk en figuratie in de film. Omdat er in de film bijna niet gesproken wordt, is veel acteer ervaring niet nodig! 

Periode
Eind september en begin Oktober zullen de draaidagen zijn. 

Wat bieden wij?
We bieden een leuke draaidag op een toffe filmset, met een fantastische crew. Het eindproduct; een film van 5 minuten, mag je natuurlijk als portfolio materiaal gebruiken. 

Reageren / meer informatie
Lijkt het jou nou tof om met ons samen te werken? Twijfel dan niet! 

Stuur een mailjte met een korte motivatie, een portretfoto en een foto waar je helemaal op staat naar: mrri@live.nl

Vermeld alsjeblieft in het onderwerp, dat het om het ' ENDURANCE' project gaat!

We reageren op elke mail en hopelijk zien we je snel! 

Reacties

Populaire posts van deze blog

RTL 4 zoekt Kinderen

Intertoys figuratie gezocht!

Figuranten social video 20-30jr / Extras for social video