Eindexamenfilm zoekt clubgangers

Ga jij vaak uit en hou je van een feestje? 
Dan is deze film iets voor jou! Voor de eindexamenfilm Bloed Kruipt van de Nederlandse Filmacademie uit Amsterdam gaan zijn wij op zoek naar figuranten. 

We filmen scènes in de club Woolloomooloo in Utrecht en gaan daar een feestje bouwen! Ben je tussen de 18 en 25 jaar en zou je altijd al op een filmset willen staan, dan zijn deze opnames perfect voor jou! 
De film wordt in juni vertoond in het EYE filmmuseum. Ook zijn wij verbonden aan de KRO/NCRV en dit betekent dat de film later ook op televisie zal verschijnen.

Type
studentenproductie

Lokatie
Utrecht, Janskerkhof 14

Omschrijving
Hippe jongens en meiden die als uitgaanspubliek wilt dansen op de vetste nummers in een club in Utrecht. Voor een scene van onze eindexamenfilm hebben wij een volle club nodig waarbij ons hoofdpersonage daar ook daadwerkelijk gaat dansen. 

Qua kleding moeten jullie denken aan mooie strakke jurkjes voor de dames, maar casual en bij de tijd/hip voor de heren.  

Periode
Op dinsdag 1 november, tussen 13:00 uur en 23:00 uur hebben wij rond de 150 figuranten nodig in Club Woolloomooloo, te Utrecht. 

Wat bieden wij?
Omdat dit een studentenproductie betreft van de Nederlandse Filmacademie hebben wij helaas geen vergoeding, wel wordt het een super leuke dag op de set met ondernemende filmmakers en zal er de gehele dag genoeg te smikkelen zijn! 

Reageren / meer informatie
Lijkt het je leuk stuur dan een mailtje naar Omdat dit een spoed opdracht betreft vragen we jullie direct naar de opdrachtgever te mailen. figuratiebloedkruipt@gmail.com
Deel dit bericht graag door.

Reacties

Populaire posts van deze blog

RTL 4 zoekt Kinderen

Intertoys figuratie gezocht!

GEZOCHT: 30 jarige native english sprekende acteur