Ik zoek mensen voor YouTube Soap

Voor de YouTube Soap 'De Verloren Vader' zoeken wij jonge mannen en vrouwen van 18 jaar tot 40 jaar uit Den Haag en omgeving. De eerste productie van 'De Verloren Vader' is al online, maar wij streven ernaar om een verbeterde versie uit te brengen dat niet te vergelijken zal zijn met het origineel. De basis is hetzelfde, echter het zal een sterk verbeterde productie zijn.

Het verhaal.

Timo, een zakenman die corrupt is geworden door geldzucht komt de predikant/evangelist Patrick tegen, waarna Timo door Patrick constant gecorrigeerd wordt. Uiteindelijk komt het tot een woede uitbarsting waarbij Timo Patrick slaat. In de vlucht naar Amsterdam wordt Timo geconfronteerd met wat hij gedaan heeft. 

Zijn nachtmerries brengen Timo uiteindelijk tot inkeer. Waarna hij het goed maakt met Patrick

Wij werken semi professioneel. Sommigen zeggen amateurwerk.
Wij doen het dus als hobby/liefhebberij. Daarom zoeken mensen die dit ook willen doen als hobby/liefhebberij.

Het karakter 'Timo' is een blonde jongeman van ongeveer 1 m. 75
Het karakter van zijn moeder is (surinaams/antilliaans) van tussen de 1 m. 60 en 1 m. 75
Het karakter 'Ben' maakt ons niet veel uit. 

Wij wijken niet (veel) af van het beeld wat we willen neerzetten.

Type
semi-professionele productie

Lokatie
Den Haag

Omschrijving
Voor de rol van Timo zoeken wij een (jonge)man tussen de 20 en de 25 jaar. (uit Den Haag en omgeving). Verder zoeken wij een vertolker voor de moeder van Timo. Een vrouw van ongeveer 40 - 45 jaar. (Donkere huidskleur). Voor de zakenvriend Ben zoeken wij (ook) een man tussen de 20 en de 30 jaar. Het is een christelijke productie, dus zijn wij eigenlijk op zoek naar mensen met een christelijke visie.

We willen de kinderjaren van Timo ook belichten. 

Timo houdt van vrouwen. Dus wij zoeken serieuze kandidates die Timo in het dagelijks leven tegen komt. Vrouwen die wel graag versierd willen worden. Vanaf 18 jaar ben je welkom als vrouw.
Vanwege de werkplek in Den Haag zoeken wij mensen die ook in Den Haag en omgeving wonen. Omdat wij in de voorjaar regelmatig filmen en de rollen grotendeels op vrijwillige basis zijn, en wij Low Budget werken, hebben wij de sterke voorkeur om mensen uit Den Haag en omgeving te vragen. Aan het einde van de opnames worden de vergoedingen uitgekeerd volgens de regels van SebTon Producties

De rol van Patrick (de TV evangelist) is al vervuld. 
Dit is voornamelijk uitermate geschikt voor beginnende acteurs/actrices die gewoon voor hun plezier willen acteren, en die niet al te veel denken aan geld. Het is puur hobbymatig. 
Amateur spelers zijn welkom, maar wij vragen een volledige medewerking. Anders kunnen wij geen zaken doen. Om in aanmerking te komen voor een vergoeding vragen wij je om 3 keer op te komen dagen. En op tijd. 

Wat wij beslist niet zoeken: Mensen die zichzelf als slachtoffer zien, die negatief zijn of geen sterke wil hebben. De ervaring leert dat mensen met een laag zelfbeeld veel eisen stellen aan hun rol, maar het werk niet afmaken.

Er is sprake van auditie - namelijk de makkelijkse, en standaard scene die wij bij iedereen doen. Dat is de televisie kijk scene. Wij werken ook vanuit de privĂ© sfeer, omdat wij dit (ook) altijd gedaan hebben. Een afwijkende scene wordt besproken. 

Periode
Van maart/april tot oktober 2017. Uiterlijk november. Bij goed weer met een redelijke temperatuur. 

Wat bieden wij?
Een prettige werksfeer. Een goed verhaal. Inmiddels 2 jaar ervaring met filmen, acteren en monteren. 
Inmiddels vele jaren ervaring met het grafisch vormgeven van materiaal. 

Wij werken semi professioneel. Echter, wij doen het als hobby/liefhebberij. 

Wij hebben een zeer druk bezocht kanaal. Niet iedereen zal de smaak van ons bevallen, en niet iedereen zal het leuk vinden om in te spelen. Wij streven naar vooruitgang en naar perfectie. 

Reageren / meer informatie
degoudenbelofte@gmail.com
0613121560

SebTon producties. 

https://www.youtube.com/channel/UCcv40f9bpwyztUPHOPY4UvA
Voordat je reageert... Bekijk de gehele serie van de Verloren Vader. Zodat je je eventueel al kunt inleven in de rol die je wilt spelen. Nogmaals: Dit is een compleet nieuwe versie, dus niet te vergelijken qua kwaliteit met het origineel. 

Reacties

Populaire posts van deze blog

RTL 4 zoekt Kinderen

Intertoys figuratie gezocht!

Figuranten social video 20-30jr / Extras for social video