Veel figuranten(publiek) voor een circus kinderserie!

Voor een nieuwe kinderserie van Zapp zijn wij voor 23 februari op zoek naar heel veel figuranten om een circus tribune op te vullen. De televisieserie heet 'Circus Noël' en gaat over een circus familie die zich voorbereiden op een grote kerstshow. Alles is dus ook in kerstsfeer en we hebben een echt circus voor een aantal weken met grote tenten en bijbehorende acts op een afgesloten terrein op laten bouwen in Heerhugowaard.

Type
professionele productie

Lokatie
Heerhugowaard

Omschrijving
Voor de grote kerstshow scene zoeken we dus nog veel figuranten die het leuk vinden om in het publiek van de circus show te zitten. Het is een best grote tribune dus hoe meer mensen, hoe beter. Alle leeftijden zijn welkom. 

Periode
23 februari. De draaidag staat gepland van 08:00u tot 18:15u en we zoeken ongeveer 40 mensen die er er heel de dag bij kunnen zijn maar ook meer mensen die vanaf ongeveer 14:00u er bij kunnen zijn. 

Wat bieden wij?
Een rol in een nieuwe kinderserie van Zapp die rond de kerst van dit jaar zal worden uitgezonden en een kijkje achter de schermen op de set van een grote tv productie. Vanwege het grote aantal is het een onbetaalde klus, maar we beloven dat het een leuke dag wordt in het circus! 

Reageren / meer informatie
Lijkt het je leuk om aan deze serie mee te werken en wil je eens een dagje mee kijken op de set van een grote televisieproductie? Meld je dan aan en stuur je gegevens (foto, leeftijd, woonplaats, telefoonnummer) naar sophie.wilms@phantabasta.com.

Ik neem dan contact met je op voor verdere details. 

Reacties

Populaire posts van deze blog

RTL 4 zoekt Kinderen

Intertoys figuratie gezocht!

GEZOCHT: 30 jarige native english sprekende acteur