SPOED: Mannelijke hoofdrol (20-30) gezocht voor HKU horror

Acteur gezocht!!
Het gaat hier om een horror/slasher film die speelt met alle clichés en archetypes binnen het genre. Ben jij niet vies van een beetje bloed, spanning etc. Lees dan vooral verder!
Er word vooral gespeeld met de vier archetypes (de heilige maagd, de nerd, de hunk en de cheerleader). Daarnaast zullen er genoeg knipogen plaatsvinden. Verder zoeken we heel erg naar de echtheid van de personages en de actie/reactie op de gepresenteerde situaties. Denk aan films als: I know what you did last summer, House of a 1000 corpses, Friday the 13th.

5 jaar na het overlijden van Chuck, een geliefde vriend binnen de vriendengroep van 5 (nu 4) gaat de groep terug naar de plaats delict om het mysterie rondom zijn moord te ontrafelen. Niet wetende dat een van de vrienden met een heel ander plan naar de nu verlaten boerderij is gekomen. Om de beurt leggen de vrienden het loodje. Wie is de moordenaar en wat is er 5 jaar geleden precies gebeurd?

Contact: bvddool1990@gmail.com

Type
studentenproductie

Lokatie
Huppel

Omschrijving
Iemand die geinteresseerd is in het spelen van een toffe dubbelrol! Naast het spelen van onze typische hunk Jason (begin 20), zal je ook de gemaskerde moordenaar spelen. Jason heeft altijd gesport. Status is gigantisch belangrijk. En natuurlijk heeft hij een relatie met Audrey (de cheerleader). Jason maakt zich nergens heel druk om en slentert vooral mee met de groep. Het liefst is hij de hele dag bezig met Audrey. Voor deze rol moet je niet vies zijn van een beetje bloed. Ook zullen er intieme momenten plaatsvinden met het personage Audrey om zo de clichés van het genre te benadrukken. 

Periode
De opnames zullen plaatsvinden van 22 t/m 26 mei. Het zal hier gaan om een viertal nachtshoots. 

Wat bieden wij?
Naast onkostenvergoeding zorgen wij oor de catering. Tevens zullen er slaapplekken zijn omdat het de bedoeling is om van maandag t/m vrijdag op de locatie te verblijven. Om zo de echtheid van de vriendengroep te versterken. 

Reageren / meer informatie
bvddool1990@gmail.com 

Reacties

Populaire posts van deze blog

RTL 4 zoekt Kinderen

Intertoys figuratie gezocht!

GEZOCHT: 30 jarige native english sprekende acteur