Figuratie gezocht voor clubscene

Fuckboy Season is de afstudeerfilm van Shannon Kanhai. 
Damian en Mischa, beide in de twintig, komen door middel van online dating apps zo snel als ze willen in contact met een leuke matches. Hun zoektocht naar liefde is groter dan ooit, maar Damian wordt opgeslokt door alle keuzes die hem worden aangereikt. 

Damian en Mischa ontmoeten elkaar in de club waar Damian de DJ is. Damian gaat vrijwel direct op zijn prooi af en probeert Mischa te verleiden. Mischa, die haar hoofdstuk met fuckboys al heeft afgesloten, weet maar al te goed dat Damian een fuckboy is. Toch laat ze zich verleiden en gaat mee naar zijn huis. 

Hier delen ze een diepe connectie met elkaar en Damian ervaart voor het eerst liefde. Na één nacht en dag met elkaar gespendeerd te hebben, komt Mischa te dichtbij en slaat Damian’s bindingsangst in. Damian neemt afstand en zoekt afleiding in andere, oppervlakkige seksdates, maar voelt daar verder niks bij. Damian kan zich nog niet overgeven aan zijn gevoelens, waardoor hij Mischa, zijn seksdates en uiteindelijk zichzelf pijn blijft doen. Om dichter bij elkaar te komen, moeten zij hun ware gevoelens naar boven halen.

Type
studentenproductie

Lokatie
Amsterdam West

Omschrijving
Morgen draaien we een clubscene waar we nog figuratie voor zoeken
Iedereen tussen de 18 en de 30 jaar is welkom. 

Graag donkere kleding zonder (grote) merklogo's. 

Periode
23 juni van 21:30 tot 03:00 

Wat bieden wij?
Omdat het een studentenproductie is kunnen wij helaas geen vergoeding aanbieden. Er is uiteraard eten en drinken aanwezig. 

Reageren / meer informatie
Lijkt je dit leuk en heb je zin om ons hierbij te helpen stuur dan een mailtje naar maat.pien@gmail.com 

Reacties

Populaire posts van deze blog

RTL 4 zoekt Kinderen

Intertoys figuratie gezocht!

GEZOCHT: 30 jarige native english sprekende acteur