ACTEURS/SUPERHELDEN GEZOCHT!

Voor de ontwikkeling van lesmateriaal voor een landelijke actieweek over hoop zijn we op zoek naar acteertalent! Ben jij altijd bezig met toneelspelen en wil je later acteur worden? Dan zijn we op zoek naar jou!
We maken 8 afleveringen waarin 4 superhelden allerlei problemen op gaan lossen. Ze hebben hun eigen superkracht, maar hebben elkaar als team nodig om allerlei operaties uit te voeren. Vanuit ons high tech commando centrum krijgen jullie als Team Hoop opdrachten om de wereld een beetje mooier te maken. De filmpjes zullen op ongeveer 500 scholen bekeken worden, en zenden we uit op Youtube.

Type
professionele productie

Lokatie
Div. plekken in Nederland

Omschrijving
- 2 jongens en 2 meisjes in de leeftijd van 10-14 jaar 
- Je bent stoer, een harde werker, je kunt teksten uit een script goed onthouden. Je kunt goed luisteren naar de aanwijzingen van de regisseur.
- Je voelt je vrij voor de camera en vindt het leuk om met andere kinderen te acteren
- Je bent in november 2 dagen per week beschikbaar (bereid om vrij te regelen van school). Het gaat om 8 draaidagen, per draaidag hebben we je een halve dag nodig. 

Periode
November 2017, 2 draaidagen per week. 

Wat bieden wij?
Een unieke ervaring om te acteren voor de camera voor een te gekke kinderserie en de kans om samen te werken met regisseurs/producers/cameramensen die al jaren televisie maken. Daarnaast is er een vergoeding beschikbaar. 

Reageren / meer informatie
Wil jij onderdeel worden van Team Hoop? Maak een filmpje waarin we goed kunnen zien wie je bent, hoe je voor de camera bent en waarom jij een van onze vier superhelden zou moeten worden. Stuur uiterlijk 13 oktober het filmpje, of een link naar een filmpje naar Juliette Gruter, juliette@nachtzonmedia.nl . Je kunt haar ook mailen als je vragen hebt. 

Reacties

Populaire posts van deze blog

RTL 4 zoekt Kinderen

Intertoys figuratie gezocht!

GEZOCHT: 30 jarige native english sprekende acteur