IMPROVISATIETHEATER VOOR DUTCH DESIGN WEEK @ DESIGN ACADEMY

De setting is een alledaagse barsituatie. Sommige acteurs zullen bartender zijn, anderen komen langs voor een drankje. De taak van de acteurs is om de bezoekers te betrekken in een vriendelijk gesprekje, terwijl ze acteren dat ze uit de toekomst komen. Op deze manier hebben de bezoekers een ervaring alsof ze in een tijdscapsule terecht zijn gekomen. 

De performance en de repetities zullen volledig in het Engels zijn.

Type
studentenproductie

Lokatie
Eindhoven

Omschrijving
Acteurs en acteer-enthousiastelingen die graag gesprekken improviseren met vreemden.
Comfortabel om in het Engels te acteren. 

Periode
De performance vindt drie keer plaats tijdens de Dutch Design Week. Elke performance duurt 10 tot 15 minuten. Data van de performances zijn: Maandag 21-10, dinsdag 22-10, en zaterdag 28-10 of zondag 29-10 om 14:00 uur. Er zullen de week van tevoren twee repetities zijn van 1 à 2 uur. 

Wat bieden wij?
Je zult een bijzondere acteerervaring rijker worden en bovendien zul je goed zichtbaar zijn tijdens de afstudeervoorstelling van de Design Academy. Deze voorstelling is een van de hoogtepunten van de Dutch Design Week (gemiddeld bezoekersaantal is boven de 275.000 mensen). De sfeer is dynamisch en het is goede kans om te veel nieuwe (internationale) mensen te leren kennen. 

Er is een budget aanwezig om de reiskosten te vergoeden, en er is een mogelijkheid dat er ook een onkostenvergoeding aanwezig zal zijn. 

Reageren / meer informatie
Mocht je vragen hebben, twijfel niet om me een email te sturen! (Het liefst in het Engels. Ik kan Nederlands lezen, maar ik zal in het Engels antwoorden). Ook als je meer informatie wilt, of als je simpelweg geïnteresseerd bent in het project, neem contact met me op! 
huynhmartina@gmail.com 

Reacties

Populaire posts van deze blog

RTL 4 zoekt Kinderen

Intertoys figuratie gezocht!

GEZOCHT: 30 jarige native english sprekende acteur