Acteur studentenfilm gezocht

Hallo! Wij zijn met spoed op zoek naar een acteur voor een korte scene van ons eindproject die op 1 november in de middag beschikbaar is. 

Zoals ieder jaar gaat Michiel een weekendje vissen met zijn broer Teun. Maar dit jaar zonder hun vader - hij is namelijk het jaar ervoor overleden. Michiel heeft absoluut geen zin in een weekend met Teun maar gaat toch maar met hem mee.
Als ze zijn aangekomen gaan ze samen vissen om die avond nog eten op de grill te kunnen leggen. Terwijl Teun een joekel van een vis vangt slaagt Michiel er alleen in om er één in de grootte van een guppy te vangen. Dit geeft Teun wederom de kans om Michiel te vertellen wat een sukkel hij eigenlijk is.
Na een zware nacht voor beide broers in de door Michiel opgezette tent, waar hij wel even mee bezig was, gaat Teun er alleen op uit om meer vis te vangen. Als Michiel de gereedschapskist uit Teun zijn auto wil halen om een lullig klusje uit te voeren ziet hij het jachtgeweer dat van hun vader was. Vol verbazing pakt hij het op en richt hij op een willekeurig object. Onhandig als hij is struikelt hij en haalt hij hierdoor per ongeluk de trekker over. Hij hoort een plons. Hij heeft per ongeluk Teun geraakt.
Zonder maar een seconde te twijfelen haalt hij met veel gedoe Teun uit het water, bij wie er geen bedankje af kan. Michiel krijgt het voor elkaar om hem in de auto te krijgen. Teun moppert wat af en wijst Michiel op alle dingen die hij niet goed doet. Onderweg is Michiel er zo klaar mee dat hij het ziekenhuis recht voorbij rijdt.
Michiel staat met zijn moeder bij Teun zijn graf. "Jammer dat ze Teun niet konden redden in het ziekenhuis," zegt ze.

Type
studentenproductie

Lokatie
Zwijndrecht

Omschrijving
We zoeken een acteur van 30 tot 50 jaar voor een vader rol in een korte flash-back scene die aan het begin komt. Hier zijn Teun en Michiel nog kinderen en zijn ze met hun vader een weekend aan het vissen. 

Periode
We hopen op 1 november in de middag te draaien. 

Wat bieden wij?
Wij bieden onkostenvergoeding en zorgen voor wat te eten en te drinken op de draaidag. 

Reageren / meer informatie
Ben jij beschikbaar op 1 november en pas je bij de rol? Stuur dan snel een mailtje naar christianne_besems@live.nl en misschien tot snel! 

Reacties

Populaire posts van deze blog

RTL 4 zoekt Kinderen

Intertoys figuratie gezocht!

GEZOCHT: 30 jarige native english sprekende acteur