Nieuwe CAST gezocht voor speelfilm 20 minuten!

Titel: ELLIE
Genre: Comedy
Speelduur: 20 minuten

Logline: Ellie, een oude vrouw die eenzaam is en haar man vorig jaar heeft verloren, haar familie wilt haar in een verzorgingstehuis stoppen. Ellie laat op spectaculaire wijze zien dat ze daar niet thuis hoort! 

Scenario: Kaylee Meijer
Regisseur: Colin Hermans
Assistent-regisseur: Kaylee Meijer
DOP: Luc Roes

Type
studentenproductie

Lokatie
Arnhem/Nijmegen

Omschrijving
Hoofdrol


1. Ellie: (hoofdrol) Een vrouw van 65, die we 75 gaan laten lijken (dit i.v.m. zwem shots, scooter rijden, trampoline springen etc.), ze is erg koppig en op zichzelf. Heeft vorig jaar haar man verloren door een overval en is daardoor extra wantrouwig naar mensen toe. Ze heeft een tik dat ze altijd haar deur, voor de zekerheid, 2x op slot moet doen. Haar familie staat niet echt achter haar, op haar kleindochter na, ze willen haar in een verzorgingstehuis hebben. Ze wilt koste wat het kost bewijzen dat ze daar niet thuis hoort. Dit gebeurt op een hele spectaculaire komische wijze. 



Jasper, Dirk en Lara zijn een groepje. 


2. Jasper (20-25 jaar): Jasper is het sukkeltje van de groep, hij is heel onzeker en onhandig. Hij ziet heel stiekem oma Ellie wel zitten. Hij kijkt op tegen Dirk, hij wilt net zo stoer zijn als hem. 

3. Dirk (20-25 jaar): Dirk is heel zeker over zichzelf, staat sterk in zijn schoenen en hij heeft schijt aan alles om zich heen. Alles wat normaal is, vindt hij saai. Hij wilt het leukste en beste uit het leven halen. 

4. Lara (20-25 jaar): Lara is heel erg onafhankelijk, ze heeft geen andere mensen nodig om haar zelf te vermaken. Ze is de rechterhand van Dirk, ze houdt wel van spanning en sensatie. 


Bijrol


5. Sophie (14-16 jaar): Sophie is de kleindochter van Ellie, de dochter van Wandra. Ze is ongeveer 14-16 jaar, ze vind het altijd zielig dat Ellie haar oma alleen is, want ze vindt haar helemaal leuk en ze vindt dat Ellie inderdaad niet naar het tehuis hoeft. Ze is spontaan, lekker vrolijk en veel bezig met de social media.


6. Wandra (40-50 jaar): De dochter van Ellie, ze weet het altijd beter en heeft het beste met Ellie voor. Ze dramt alleen altijd haar zin heel erg door, zoals zij het vindt, zo is het ook. Ze is een beetje arrogant en vind zichzelf heel wat. 


Edelfigurant:
7. Herbert (55 - 80 jaar): Herbert is een schattige, onzekere en wanhopige man van ongeveer dezelfde leeftijd als Ellie. Ze leren elkaar kennen op Tinder en in de eindscène staat Herbert voor haar huis. Herbert heeft niet echt tekst, misschien 1-2 zinnen, en maken foto’s voor de Tinder pagina. Hij is erg verlegen, maar raakt super verliefd op Ellie. 

Periode
Draaiperiode: 20 nov t/m 1 dec. (exacte data weten we nog niet)

CASTINGDAG: 24 Oktober in Arnhem. 
Iedereen dient auditie te doen, behalve voor de rol van Herbert. 

Wat bieden wij?
Kleine vergoeding is aanwezig + lekkere catering! 

Reageren / meer informatie
Mail: postma.lars@hotmail.com
Telefoon: +316 12 16 71 36 

Reacties

Populaire posts van deze blog

RTL 4 zoekt Kinderen

Intertoys figuratie gezocht!

GEZOCHT: 30 jarige native english sprekende acteur