ACTEURS/ACTRICES GEZOCHT VOOR TOELATINGSFILM

Voor mijn toelating tot filmacademie van Amsterdam (evenals de toelating van de cinematograaf) heb ik een script geschreven over een ingrijpende gebeurtenis in mijn leven. De crew bruist van enthousiasme! We zijn allemaal filmstudenten aan de UvA die eindelijk de kans krijgen om al hun kennis te vertalen naar een korte film. 

Van Maya: vertelt het verhaal over een onmachtig man. De prille liefde van Maya en Daniel ondervindt haar zwaarste beproeving wanneer Maya in verwachting blijkt te zijn. Hoewel de schuld bij niemand ligt, zijn de gevolgen onmiskenbaar. Tot zijn schrik merkt Daniel hoe zijn vriendin anders reageert op de situatie. Ze distantieert zichzelf van hem, omdat hij haar zogezegde ‘proces’ niet redelijk begrijpt en enkel zo spoedig mogelijk zijn oude leven wilt hervatten. Des te langer Maya de tijd neemt om tot een beslissing te komen, des te meer Daniel zijn greep en zicht op Maya verliest en begint te worstelen met zijn alsmaar escalerende gevoelens van wanhoop en wantrouwen. ‘Van Maya:’ is een film waarin meerdere tegenovergestelde elementen het tegen elkaar opnemen: ratio tegen emotie, man tegen vrouw, mens tegen natuur, film tegen kijker.

Type
studentenproductie

Lokatie
Amsterdam

Omschrijving
We zoeken momenteel acteurs en actrices (voor meerdere rollen) die het team willen versterken en deze korte film willen realiseren. We zoeken acteurs/actrices voor de volgende rollen. 

Daniel, jongen, 20 - 25
Maya, meisje, 18 - 23
Jasper, jongen, 20 - 25
Zarah, meisje, 20 - 25
Melissa, meisje, 20 - 25 

Periode
De casting is op 4 en 6 januari. De draaidagen zijn van 26 tot 29 januari. 

Wat bieden wij?
Het is natuurlijk een studentenfilm, waardoor we geen hoge vergoeding kunnen bieden. Dus wat wij bieden is de kans om te werken aan een unieke film, die wij van plan zijn om naar filmfestivals te sturen. 

Reageren / meer informatie
Ik ben te bereiken op het onderstaande mobiele nummer en mailadres. 

+ 31 (0)6 53 98 76 61
Edwardjmw@gmail.com 

Reacties

Populaire posts van deze blog

RTL 4 zoekt Kinderen

Intertoys figuratie gezocht!

GEZOCHT: 30 jarige native english sprekende acteur