CREATIVE DOCU OVER 'DE CULTUUR' ZOEKT JONG ACTEERTALENT

Vanuit een studentenproductie van de Willem de Kooning Academie te Rotterdam, wordt er op dit moment een creative documentaire gemaakt over de hip-hop groep 'De Cultuur'. De film laat natuurlijk zien wat deze muziekgroep inhoud en waar ze voor staan, maar gaat ook dieper in op de leden ut deze groep. Uiteindelijk betrekt het verhaal en het onderwerp van de film een groter aspect dan dat het alleen over muziek gaat, maar zit er ook een genoeg laagje maatschappelijke kritiek in.

Type
studentenproductie

Lokatie
Amsterdam

Omschrijving
We zoeken voor een scene waarin we de ontmoeting tussen de twee frontmannen van de groep gaan verfilmen, twee jonge jongens die samen de jongere versies van deze personen willen gaan vertolken. 
Veel ervaring is niet zozeer vereist, onder de beelden komt namelijk een vooraf opgenomen monoloog. Wel is er een kort shot waarin één van de jongens kort een stukje zelf op een scooter moet rijden: hier moet je wel echt voor open staan! We staan er natuurlijk met een crew om heen, dus met genoeg controle en uitleg kan er niks gebeuren. 

We zoeken twee jongens:

Yonah
-Blank
- Blond of donkerblond haar, met blauwe ogen.
- Minimaal 9 jaar oud, maximaal 13.

Christiaan
- Blank
- Donkerbruin haar met donkere ogen.
- Minimaal 9 jaar oud, maximaal 13. 

Periode
De draaidag zal na nader overleg in de kerstvakantie plaatsvinden na het nieuwe jaar, dus in de periode van 1 januari tot ongeveer 10 januari. 

Wat bieden wij?
We bieden een super leuke draaidag in het prachtige Amsterdam, met een professionele crew. Daarnaast krijg je natuurlijk ook een catering aangeboden.

Helaas is dit een studentenproductie en betalen we alle apparatuur uit eigen zak. Hierdoor kunnen we je geen vergoeding geven. 

Wel mag je natuurlijk de film in je portfolio opnemen! 

Reageren / meer informatie
Lijkt het jou nou tof om ons te helpen? Stuur dan een mailtje naar mrri@live, met als onderwerp 'Casting Yonah' of 'Casting Christiaan'.

Voeg een foto van je gezicht en een waar je helemaal opstaat toe. Vermeld ook graag hoe lang je bent! 

we kijken uit naar je reactie en misschien tot snel! 

Reacties

Populaire posts van deze blog

RTL 4 zoekt Kinderen

Intertoys figuratie gezocht!

GEZOCHT: 30 jarige native english sprekende acteur