GEZOCHT: ANDROGYN MODEL VOOR INTERNATIONALE FILMCOMPETITIE

Voor de internationale Paribas filmcompetitie zijn wij op zoek naar acteurs/actrices. Wij zijn een samengesteld team van jonge kunstenaars, filmmakers en schrijvers, die competities als deze als een kans zien om met een jong team iets moois neer te zetten. Bij de Paribas filmcompetitie gaat het erom een film van 1 minuut te maken gefilmd met een telefoon. Let op het is echter wel een serieuze competitie. Voor mee informatie over het project kunt u terecht op http://www.mobilefilmfestival.be/

Type
studentenproductie

Lokatie
Amsterdam en omgeving

Omschrijving
Voor de internationale Paribas filmcompetitie zijn wij op zoek naar acteurs/actrices. Ons verhaal speelt zich af in een absurde wereld waar mensen letterlijk in hokjes geplaatst worden. We zoeken iemand met een androgyn uiterlijk, je kunt zowel man als vrouw zijn. De vorkheftruck chauffeur zal proberen je in een hokje te plaatsen maar raakt in verwarring. 

Periode
30 december 

Wat bieden wij?
Aangezien wij een jong team van net afgestudeerden zijn en dit een festival productie is kunnen wij geen vergoeding bieden. Uiteraard wordt er wel gezorgd voor lunch op de set. 

Reageren / meer informatie
Reageren kan via merel_monki@hotmail.com 

Reacties

Populaire posts van deze blog

RTL 4 zoekt Kinderen

Intertoys figuratie gezocht!

GEZOCHT: 30 jarige native english sprekende acteur