maandag 25 december 2017

GEZOCHT: VROUW 35-60 JAAR (HKU SHORT FILM)

Deze korte film gaat over een bijzondere ontmoeting tussen twee mensen. Ella is een kleurrijke vrouw met borstkanker. Ze heeft recent te horen gekregen dat ze gaat stoppen met haar chemo en niet lang meer te leven heeft. Ze ontmoet Levi (19 jaar) op een rustige plek in een bos aan een meer. Levi fotografeert graag in het bos en hij is zijn moeder vorig jaar verloren aan borstkanker.
Deze film draait om emotie en heeft geen dialoog.

Type
studentenproductie

Lokatie
Utrecht

Omschrijving
We zoeken een vrouw tussen de 35 en 60 jaar met een stralend uiterlijk. In de film heeft Ella een hoofddoekje op, omdat haar haren uit zijn gevallen door de chemo (haren kunnen weggewerkt worden met dit hoofddoekje). Ella is een spontane, vrolijke en kleurrijke vrouw, maar is in deze film het leven even kwijt. 

Periode
8, 9 of 10 januari (1 draaidag) 

Wat bieden wij?
Reiskostenvergoeding en natuurlijk de eindversie van onze film! 

Reageren / meer informatie
Interesse? Stuur een mailtje met een foto en als het mogelijk is een filmpje van jezelf naar marijevdh@yahoo.com

Wij zijn twee studentes aan de HKU en studeren Audiovisuele Media. Voor ons is dit een persoonlijk verhaal en we willen graag ons verhaal naar buiten brengen. Wij hebben er zin in, jij hopelijk ook! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Video Clip Cymbaline

Wij maken een video clip voor de band Cymbaline. De muziek gaat over een meisje dat na de val van de Berlijnse muur de prostitutie in gaat. ...