MEISJE (8-13) & MAN (60+) GEZOCHT VOOR STUDENTENFILM

Wij zijn Maud, Manna en Hanna en zijn eerstejaars studenten aan de HKU. Voor een schoolproject moeten wij een korte film maken die ongeveer 5 tot 10 minuten zal gaan duren. De korte film gaat over een ontmoeting tussen een meisje en een oude man in de drukke straten van Amsterdam. Voor ons project zoeken wij nog enthousiaste acteurs die het tof zouden vinden om aan een studentenproject mee te werken.

Type
studentenproductie

Lokatie
Amsterdam

Omschrijving
De eerste rol gaat om een meisje tussen de 8 en 13 jaar. In de film is ze een avontuurlijk en slim meisje dat zich regelmatig in de drukke straten van Amsterdam bevind. 
De tweede rol gaat om een oude man 60+. In de film is hij opzoek naar zijn vermiste kleindochter. Hij is verward en voelt zich duidelijk niet thuis in de drukke menigte. 

Periode
De film wordt opgenomen in één draaidag. We hebben hiervoor meerdere opties: 02/01, 03/01, 04/01 of 05/01. We zullen aan de hand van de beschikbaarheid van de acteurs de geschikte datum uitkiezen. Laat dus even weten welke datum het beste uitkomt! 

Wat bieden wij?
Omdat het om een studentenfilm gaat kunnen wij helaas geen vergoeding bieden. Wel zullen we zorgen voor een lekkere lunch en een mooie film voor in je portfolio. Woon je ver weg? Geen probleem! We zullen namelijk wel de reiskosten vergoeden. 

Reageren / meer informatie
Enthousiast na dit bericht? Stuur dan snel een reactie met daarin een leuke foto en het liefst een filmpje van jezelf, je leeftijd en beschikbare data. We zullen zo snel mogelijk een bericht terug sturen! 

Mail: maud.taborsky@gmail.com

Telefoon: 0613990970 

Reacties

Populaire posts van deze blog

RTL 4 zoekt Kinderen

Intertoys figuratie gezocht!

GEZOCHT: 30 jarige native english sprekende acteur