START 2 LOVE

tussen januari en juni 2018 gaan wij met TISZO in verschillende steden in België op zoek naar de meest diversiteit vriendelijke stad van België. Dit doen we aan de hand van een sociaal experiment om de acceptatie van diversiteit in de Belgische gemeenschap te onderzoeken. Dit volledige experiment zal worden vastgelegd met verborgen camera's en wij hopen ook enkele mensen te kunnen interviewen waarvan we een reactie op beeld hebben. 

de data en plaats van dit experiment is geheim, dit wil zeggen dat je deze enkel op voorhand te weten komt wanneer je effectief aan het experiment deel neemt. Ik verzeker je wel dat je uiteraard niet de volledige periode beschikbaar hoeft te zijn.het gaat om een of twee data per maand.

Type
professionele productie / lowbudget

Lokatie
Belgie

Omschrijving
we zoeken vrijwillige acteurs/ (edel-) figuranten, die dit experiment met ons willen uitvoeren.

we zijn opzoek naar:
• 1 à 2 jonge mannen tussen 18 en 30 jaar. afkomst en taal spelen geen rol.
• 1 à 2 jonge dames tussen 18 en 30 jaar. afkomst en taal spelen geen rol.

OPGELET! er is een mogelijkheid dat je iemand (van hetzelfde geslacht) zal kussen. Je mag hiervoor dus niet "bang" zijn. 

Periode
vanaf januari 2018 tot eind mei begin juni 2018 

Wat bieden wij?
wij voorzien een kleine vergoeding voor de prestatie van minimum 10euro al zijn we nog aan het bekijken om deze vergoeding te verhogen. daarnaast kijken we ook voor een drankje en een hapje tijdens het draaien. 

Reageren / meer informatie
reageer voor 19 DECEMBER 2017 met een vermelding waarom jij geschikt bent voor deze opdracht, je leeftijd, woonplaats, eventuele ervaring en (een) goede foto(’s). Links naar recent (professioneel) videomateriaal is een plus puntje maar niet noodzakelijk. 

Dit kun je doen via een mail naar vrijwilligers@tiszo.org. 

Reacties

Populaire posts van deze blog

RTL 4 zoekt Kinderen

Intertoys figuratie gezocht!

GEZOCHT: 30 jarige native english sprekende acteur