BEN JIJ HET NIEUWE GEZICHT VAN KIESKEURIG.NL?

Wij zijn op zoek naar een presentator en presentatrice voor het vernieuwde Kieskeurig.nl Magazine! Ben jij het talent wat wij zoeken?

Kieskeurig.nl is de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van Kieskeurig.nl is om de consument betrouwbare, onafhankelijke informatie te verschaffen over diverse producten. Dagelijks bezoeken ruim 170.000 consumenten Kieskeurig.nl. Zij vergelijken hier producten, prijzen en winkels, beschrijven hun ervaringen met producten en lezen de reviews van andere consumenten. Om onze bezoekers zo goed mogelijk te helpen willen wij transparant en onafhankelijk zijn.

Type
professionele productie

Lokatie
Haarlem

Omschrijving
Sinds december 2017 brengt Kieskeurig maandelijks het Kieskeurig Magazine uit. Inspiratie opdoen voor de inrichting van je woonkamer, handige adviezen en handleidingen van onmisbare elektronica en apparaten, eerlijke en oprechte kooptips zodat je geen kat in de zak koopt. In het online Kieskeurig Magazine wordt je uitgebreid bijgepraat over alles wat met het kopen van consumentenelektronica te maken heeft. Wij zijn voor de komende edities op zoek naar nieuw talent om de videoitems te presenteren - van interviews met experts tot comedystukken en informatieve inspiratievideo's. 

Periode
2018 

Wat bieden wij?
Marktconforme vergoeding. 

Reageren / meer informatie
Graag CV, video, foto's en motivatie mailen naar cstamp@reshift.nl t.a.v. Callum Stamp 

Reacties

Populaire posts van deze blog

RTL 4 zoekt Kinderen

Intertoys figuratie gezocht!

GEZOCHT: 30 jarige native english sprekende acteur