GEZOCHT: FIGURATIE ZONDAG 21 JANUARI (HALVE DAG) - AFSTUDEER

Pure lucht is een surrealistische komedie, hieronder in het kort het verhaal:

Bas (25) komt erachter dat alle mensen stiekem ballonnen zijn. Ze lijken echte mensen: zo zien ze eruit, zo klinken ze, zo voelen ze, zo ruiken ze. Maar één goed geplaatste prik met een scherp voorwerp en BAM: er ligt enkel nog een velletje op de grond.
Dat betekent dat zijn vriendin ook nep is. De liefde van zijn leven, met wie hij is opgegroeid. Het meisje met wie hij alle eerste dingen heeft meegemaakt is een ballon die een mens speelt. Hij kan er niet mee leven en prikt haar. Jawel: Bam.
Hij wordt zo boos en verdrietig dat hij al die ballonmensen op straat begint lek te prikken met een mes. Bam, bam, bam, bam, bam, en dan plots: prik. Zijn mes vindt een lichaam van vlees een bloed. Hij heeft een écht iemand neergestoken. Het is een mopperkont die nu langzaam doodbloedt, Jacques (50). Twee vreemdelingen wiens paden zonder schijnbare reden kruisen. Even zijn ze samen alleen in een diep vreemde wereld.

Type
studentenproductie

Lokatie
Amsterdam

Omschrijving
We zijn opzoek naar: 
- Mannen tussen de 10 - 80 jaar
- Vrouwen tussen de 10 - 80 jaar 

Periode
21 januari van 09:30u - 16:00u. 

Wat bieden wij?
Deze dag zal je naar alle waarschijnlijkheid een voorbijganger spelen die in aanraking komt met Bas (hoofdrolspeler). Je komt alleen of samen met iemand anders aanlopen en dan zal Bas proberen jullie lek te prikken. Bij de meeste voorbijgangers lukt dit, maar niet bij allemaal. 

Vanwege het feit dat het een Filmacademie-productie is hebben wij een beperkt budget, daarom kunnen we jou niet meer bieden dan een kleinigheidje en onze eeuwige dank. 

Reageren / meer informatie
De film zal in juni 2018 vertoont worden in het EYE in Amsterdam. We maken deze film in samenwerking met de VPRO. In het najaar van 2018 zal de film vertoont worden op televisie. 

Lijkt het je leuk om mee te doen en kan je op 21 januari, stuur mij dan een e-mail naar aziza.vandenberg@student.ahk.nl. Vermeld in de mail het volgende:
- Leeftijd
- Telefoonnummer
- E-mail
- Een goede foto van jezelf 

Reacties

Populaire posts van deze blog

RTL 4 zoekt Kinderen

Intertoys figuratie gezocht!

GEZOCHT: 30 jarige native english sprekende acteur