maandag 28 mei 2018

48HOUR: FIGURANTEN GEZOCHT

In het weekend van 2 en 3 juni gaan we met een tof team meedoen aan het 48Hour weekend. Hoewel het genre pas op vrijdag bekend wordt gemaakt, hebben we al volop ideeën en is het team zo goed als compleet.

Type
semi-professionele productie

Lokatie
Den Haag e.o.

Omschrijving
Behalve figuranten! Hoewel het script natuurlijk nog geschreven moet worden, voorzien we al wel dat we graag met figuranten werken 

Periode
zaterdag 2 juni 

Wat bieden wij?
Een gezellige sfeer op de set, vol enthousiaste filmmakers. Omdat het een volledig vrijwillig project is, kunnen wij geen reiskostenvergoeding aanbieden. Wonen in de omgeving van Den Haag is daarom wel gewenst. 

Reageren / meer informatie
Ben jij beschikbaar op 2 juni en lijkt het je leuk om te figureren in een korte 48 Hour film? Meld je dan snel aan bij producent Laura de Vries via laura.de.vries@hotmail.com. Vergeet niet om een foto van jezelf mee te sturen.

Per mail houden we contact met je en zodra het script rond is (vrijdagavond, uiterlijk zaterdagochtend) delen we je mee wat de bedoeling en tijdschema gaat zijn. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Video Clip Cymbaline

Wij maken een video clip voor de band Cymbaline. De muziek gaat over een meisje dat na de val van de Berlijnse muur de prostitutie in gaat. ...