maandag 28 mei 2018

DRINGEND GEZOCHT: FIGURANTEN 5 TOT 12 JR. VOOR KORTFILM

Hallo!

Wij zijn eerstejaars studenten aan de hogeschool van de kunsten (HKU) in Utrecht en wij studeren Audiovisuele Media. Op het moment zijn we bezig met een filmproductie wat tevens onze eindfilm zal zijn voor dit schooljaar. De filmproductie zal maximaal 5 minuten duren en zich afspelen in een speeltuin in het bos 

Het filmproject vertelt het verhaal van de 45 jarige Evelien die haar jongere zelf tegenkomt en hierdoor wordt geconfronteerd met de vergankelijkheid van het bestaan en de dromen die zij als meisje koesterde. Deze film laat zien hoe wij mensen als kind grote dromen kunnen hebben en deze vergeten naarmate de tijd vordert en de realiteit van het leven om de hoek komt kijken.

Type
studentenproductie

Lokatie
Utrecht

Omschrijving
Voor de productie zoeken wij een aantal figuranten van 5 tot 12 jaar die op de filmlocatie willen zijn. De locatie is een speeltuin en wij zoeken kinderen die hier in willen spelen. Ouders zijn ook zeer welkom! 

Er zal een lichte lunch aanwezig zijn op set. De kinderen zijn ongeveer maximaal voor een uurtje of 2 nodig! 

Periode
De draaidag is op 30 mei in of in de omgeving van Utrecht. 

Wat bieden wij?
Omdat dit een studentenproductie is kunnen wij geen vergoeding bieden. Wel bieden wij een hoop gezelligheid, een leuke ervaring erbij en een toevoeging voor je portfolio! 

Reageren / meer informatie
Reageren kan via: Lena.c.Visser@gmail.com

Graag zien wij jullie berichtjes tegemoet!

Groeten,

Jasmijn Korber en Lena Visser 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

SKATERS 10/14 JAAR GEZOCHT

Voor mijn nieuwe korte art house film ben ik zoekende naar een jongens en meisjes van tussen de 10/14 jaar die goed kunnen skaten en wat act...