zondag 3 juni 2018

Acteur en actrice gezocht 18 - 30 jaar / 16mm short film

Samen met Ignas van Rijckevorsel werk ik aan een analoog geschoten short film op 16 mm zwart-wit film. De film gaat in essentie over hoe mensen de snelheid van vooruitgang niet kunnen bijbenen, hoe we leven in extreem moderne verstedelijkte gebieden en we steeds verder verwijdert raken van dierzijn, hoe we ons instinct inruilen voor rationaliteit en electronische gadgets die ons vertellen wat we moeten doen. Deze twee protagonists rebelleren hiertegen door zich te gedragen als dieren. Ze hebben samen een leven ontwikkeld in en rond de stad zonder deel uit te maken van de samenleving. De vrouw van het paar is in verwachting van een baby en ze bouwen samen een nest. Door de komst van een baby worden ze geconfronteerd met of het leven dat ze leiden wel gezond is voor de baby.

Type
studentenproductie

Lokatie
Amsterdam

Omschrijving
We zoeken een acteur en een actrice om de rol te vervullen van het koppel. Ze zullen net doen alsof ze dieren zijn, dus we zoeken iemand die zich daarbij om hun gemak voelt. Voor allebei de rollen zaten we te denken aan iemand die tussen de 18 en 30 jaar oud is. 

Periode
De hele film word in 1 dag gefilmd. Het is een korte termijn oproep. We hebben nog geen concrete shootingdag gepland, maar we zaten te denken aan eind deze week, dus 6 juni, 7 of 8. Hangt van de acteurs af. Omdat we maar 1 dag filmen, zal het een lang shooting zijn van 10 uur 's morgens tot zonsondergang ~ 9 uur 's avonds. 

Wat bieden wij?
Wij bieden je de vrijheid om deze rol te interpreteren zoals jij dat wilt. Wij zijn zelf erg geinteresseerd in experiementatie en we staan open voor nieuwe manieren om dingen aan te pakken. Dus we hopen ook van jou te leren. We willen dat deze film een platform is om je als acteur te ontplooien door de vrijheid die je krijgt van ons en de vrijheid die de rol biedt. Het is een erg expressieve rol, je doet net alsof je een dier bent, dus het word een hele energieke speelse shoot. We willen iemand die zich hierbij op zijn gemak voelt dat komt de film ten goede! 

Reageren / meer informatie
Je kunt mij een email sturen: emileweisz@icloud.com
En je kunt me vinden op facebook onder mijn naam: Emile Weisz
Dit project is een samenwerking met Ignas van Rijckevorsel, die je onder die naam ook op facebook kunt vinden. 

Bedankt voor je reactie. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Video Clip Cymbaline

Wij maken een video clip voor de band Cymbaline. De muziek gaat over een meisje dat na de val van de Berlijnse muur de prostitutie in gaat. ...