vrijdag 1 juni 2018

IK ZOEK EEN ACTEUR VOOR ONZE KORTE SPEELFILM LAIKA

Synopsis
Laika

Stefan heeft een probleem met zijn hond Laika. Het dier heeft een enorme hekel aan katten. Nadat Stefan een door Laika gedode kat in de kliko heeft gegooid, gaan ze samen naar een hondenfluisteraar. De hondenfluisteraar komt er al snel achter wat er met Laika aan de hand is. In een vorig leven was hij een muis en werd door een kat vermoord. Daar heeft Laika een trauma aan overgehouden. De beste therapie om van de kattenhaat af te komen, is dat Laika met bewuste kat afrekent. De hondenfluisteraar vertelt de woonplaats van de kat. Stefan en Laika gaan er op af.

De vrouw heeft de bed and breakfast beëindigt en nu houdt ze zich bezig met aquarelleren. Stefan vertelt dat hij dat ook doet. Ze laat hem binnen om haar schilderingen te laten zien en hij mag blijven logeren. Ze heeft een kat. Mica en Laika zullen het vast goed met elkaar kunnen vinden. In de slaapkamer pakt hij zijn tas uit. Eerst een fotocamera, die hij op het bed legt. Dan een pistool, die hij weer in de tas stopt.
Stefan ontmoet een duivenmelker. Hij heeft veel last van Mica, die geregeld duiven dood. Maar wat kan hij er aan doen? Stefan weet het ook niet.
’s Nachts schrikt de vrouw wakker van een pistoolschot.
De volgende ochtend, vroeg, is Stefan bezig achter in de tuin een kuil dicht te scheppen. Aan het ontbijt vraagt de vrouw of hij Mica heeft gezien. Na het ontbijt vertrekt Stefan. Hij is klaar. Terwijl hij met Laika naar de auto loopt, hoort hij de vrouw om Mica roepen.

Stefan vindt weer een door Laika gedode kat in de tuin. Als Stefan Laika wil doodschieten, kijkt hij in de trouwe hondenogen. Stefan gaat samen met hem naar de hondenfluisteraar. Als die hoort dat Mica dood is , vindt hij dat de zaak opgelost is. Stefan laat een foto met de duivenmelker erop afgebeeld zien. De hondenfluisteraar wil van niets weten, maar als Stefan het pistool op hem richt, bekent hij dat het zijn broer is. Het was een truc om Mica door Stefan te laten doden. De hondenfluisteraar vertelt, wie de echte kat is, die verantwoordelijk is voor het trauma van Laika.
Het slot van het verhaal blijft nog geheim.

Type
semi-professionele productie

Lokatie
Leeuwarden

Omschrijving
Wij zoeken twee acteurs tussen de 30 en de 50 jaar 

Periode
Juni 

Wat bieden wij?
Heel gezellige draai dagen en een goeie catering we hebben geen budget en kunnen dus 
geen reiskosten betalen wel gaat de film naar verschillende festivals 

Reageren / meer informatie
Woon je in de omgeving van Leeuwarden en lijkt het je leuk
stuur dan een mail met foto naar vanderbrughenk@gmail.com 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

SKATERS 10/14 JAAR GEZOCHT

Voor mijn nieuwe korte art house film ben ik zoekende naar een jongens en meisjes van tussen de 10/14 jaar die goed kunnen skaten en wat act...