dinsdag 5 juni 2018

NERD GEZOCHT!

Bij GIG maken we krachtige en sprekende films en animaties, van idee onder de douche tot het verspreiden van het resultaat en alles daar tussenin. Dit doen we bijvoorbeeld voor bureaus, merken, artiesten en het bedrijfsleven. The bigger the challenge, the greater the project!

Op dit moment zijn we bezig met een super toffe productie, namelijk een spec commercial. Dit is een commercial gebaseerd op een bekend merk. Hiermee willen we laten zien wat we in huis hebben.

Type
professionele productie / lowbudget

Lokatie
Oosterhout

Omschrijving
We zijn hiervoor nog met enige spoed op zoek naar een typische NERD die een van de hoofdrollen in onze productie kan vervullen. 

Periode
7 JUNI a.s. 

Wat bieden wij?
Omdat het een spec commercial in eigen beheer betreft, hebben wij geen budget helaas. Wél bieden we jou een perfecte toevoeging op je portfolio, aangezien dit een super productie wordt die jou nóg meer op de kaart gaat zetten. 

Reageren / meer informatie
Mocht je je aangetrokken voelen tot bovenstaand profiel, beschikbaar zijn op 7 juni en in de gelegenheid zijn om dan naar locatie te komen, stuur dan een mail met je korte motivatie en C.V./vorig werk naar productie@gig.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

SKATERS 10/14 JAAR GEZOCHT

Voor mijn nieuwe korte art house film ben ik zoekende naar een jongens en meisjes van tussen de 10/14 jaar die goed kunnen skaten en wat act...